« Žene
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
ZANIMLJIVO

Kakve to žene vole muškarci?

Muškarci tvrde da svatko od njih ima svoj ukus kad su žene u pitanju, no zapravo su im želje prilično jednostavne i vrlo, vrlo slične

Muškarci vole kad žene preuzmu inicijativu
Muškarci vole kad žene preuzmu inicijativu (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

savršena žena

,

tipovi žena

,

seksi žena

Muškarici tvrde da imaju individualne želje kad su žene u pitanju, no nakon što je portal AskMen.com napravio istraživanje među svojim čitateljima, pokazalo se da ipak postoji nekoliko glavnih tipova žena koje su muškarcima naročito drage.

Očekivano, gotovo svaki muškarac poželio bi seksi ženu jer su, eto, seksi i vole muškarce i seks, a to je jačem spolu čisto dovoljan razlog za potvrdan odgovor. Naravno, ima tu priličan broj podtipova, od otvoreno, čak i prostački seksi do sofisticiranih, no to su muškarcima ipak nijanse.

Da, i slatkice se vole jer su uvijek zadovoljne i pozitivno nastrojene, dobre i, što je najvažnije, uvijek na raspolaganju. Ako nema takve u blizini, zadovoljit će se i s tipom frendice koje je lako nagovoriti na zajedničke aktivnosti, pa i one u krevetu.

Izravne žene koje su samopouzdane i ne boje se izraziti svoje želje i preuzeti inicijativu također su među omiljenijim tipovima, jer je muškarcima već dosta pokušaja i pogrešaka, jedva čekaju da netko preuzme kormilo i inicira zabavu.

Ako spadate u navedene tipove, već ste vjerojatno primjetile da udvarača nikad ne nedostaje.

23.03.2015. 20:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh