« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
SAVJETI

Kako zatrpavamo stanove bespotrebnim stvarima

Feng shui će vam reći da se kuća ne smije natrpavati starim stvarima jer one privlače lošu energiju, no svejedno većina nas to radi

Stan treba držati urednim
Stan treba držati urednim (DeviantArt)
Više o

Feng shui

,

uređenje stana

,

stan

,

loša energija

Stan vam nije uredan? Onda se nemojte čuditi što se u njemu ne osjećate ugodno i što nije lijep i prozračan.

Iako je većina sigurno naletjela na feng shui savjete za uređenje stana koji uporno preporučuju da se stare stvari ili poprave ili bace, takve se stvari obično zaboravljaju ... pa evo čega obično u kući ima previše.

Knjige - sva ona džepna izdanja ili ljubići koje ste čitali na plaži bespotrebno vam uzimaju mjesto na policama. Njih maknite, prodajte, mijenjajte ili bacite.

Lijekovi - njih biste trebali redovno pregledavati, ali kao ste zaboravili, nemojte više odgađati.

Odjeća - u ovom bi slučaju možda bilo najpametnije poslužiti se pravilom od dvije godine. Sve što niste odjenuli u posljednje dvije godine vjerojatno nećete nikad više.

Računi i razni papiri - računi i garancije kojima je istekao rok, razni papiri ili upute od aparata koji više ne rade ili čak niti nemate u domu na listi su za smeće. Ovo je jednodnevni zadatak, ali nakon što konačno sortirate sve po ladicama i uredno složite, sigurno ćete stvoriti novi prostor.

Stari časopisi - možda ste uređivali stan pa su se nakupili specijalizirani časopisi ili pak pratite tehnologiju, ali zbog brzine kojom ona napreduje, stari vam brojevi i nisu od neke velike koristi. Dakle, sve važne primjerke pohranite u podrum, tavan ili spremište, a ostalo odnesite u centar za reciklažu ili pitajte primjerice u lokalnoj školi ili knjižnici bi li im poslužili na neki način,

06.12.2015. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh