« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
SAVJETI

Kako zadržati preplanuli ten nakon mora

Ako imate kratak godišnji, ili jednostavno nemate novaca za duži boravak na moru, uz par trikova još ćete tjednima izgledati kao da ste upravo stigli s plaže

Skupo zarađenu boju možete održati
Skupo zarađenu boju možete održati (Arhiva)
Više o

sunčanje

,

savjeti

,

preplanuli ten

Preplanuli ten nikad ne izlazi iz mode, a u slučaju da vam nije lako stići do njega, sigurno ga želite zadržati što duže. Nudimo vam par dobrih savjeta kako doći do željenog tena i, što je još važnije, zadržati ga tjednima.

Za početak, da bi dobili kvalitetnu boju, treba udariti temelje - napravite kvalitetan piling tijela i uklonite sve mrtve stanice. Koža će vam lakše i bolje potamnjeti i boja će se zadržati duže. Naravno, pritom se trebate zaštititi visokim faktorom kako ne bi došlo do opeklina.

>> Postoji li zdravo sunčanje >>

Kožu treba nakon sunčanja nahraniti kremom za poslije sunčanja, a preporučuje i njega kupkom svakih par dana uz maslinovo ulje ili ulje od kokosa u kadi. Izbjegavajte jake sapune pri pranju ili tuširanju, kako ne bi oprali boju s tijela. 

>> Sunčanje produljuje život >>

Nakon što izađete iz mora, nemojte se jako trljati frotirastim ručnikom, nego pustite sunce da vas osuši, a učinak možete pojačati tako da na mokru kožu nanesete dječje ulje za tijelo.

>> Kreme za sunčanje prema tipu kože >>

Za kraj, jedite hranu punu karotenida - mrkvu, rajčice, papriku, dinje, breskve i ostalu narančastu i zelenu hranu.

01.08.2014. 15:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh