« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
RECEPTI

Kako zadržati liniju tijekom praznika

Praznici su pred nama, stolovi puni koliko god je to moguće u ovo recesijsko doba, a kako ostati na svojoj kilaži, pročitajte u članku

Kako struk ostaviti istim i nakon blagdana
Kako struk ostaviti istim i nakon blagdana (Deviantart)
Više o

hrana

,

božićni i novogodišnji blagdani

,

vitka linija

,

linija

,

održavanje kilaže

Blagdani i praznici uvijek su oni dani kojih se poslije kajemo, jer se natrpamo svim i svačim što ne bismo smjeli, pa se žalimo na višak kilograma. 

Kako se to ne bi ponovilo, krenite s planiranjem što ćete i koliko pojesti. Na svakom partyju odaberite jedno ili dva jela koja vam najviše odgovaraji i, zamislite, odredite koliko ćete pojesti. Nema repeta, nema ponavljanja.

Za doček Nove unaprijed odaberite odjeću. Obucite je svaki dan i tako ćete znati stanete li u to ili ne, jeste li za Božić pretjerali ili ste ispunili plan u potpunosti.

Vrlo je važno da cijelo vrijeme praznika budete dovoljno naspavani, jer će vam stres izlučiti više grelina, hormona gladi, a zadržati izlučivanje leptina, hormona koji govori da smo siti. Stoga, koliko god sna ulovite, nije previše.

Pokušajte jesti ranije, tako ćete se naviknuti na ponešto različit režim prehrane koji će vam bolje odgovarati i nećete biti toliko gladni tijekom večeri, kad se obično u ovo doba konzumira najveći dio hrane.

Reći da trebate biti umjereni vjerojatno nije potrebno, pa biste uz ove savjete trebali biti sasvim u redu i zadržati liniju preko praznika.

21.12.2012. 15:09:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh