« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
SAVJETI

Kako uvijek ostati pozitivan?

Mediji na nas uglavnom utječu negativno i bombardiraju nas negativnim vijestima, što nam jača osjećaj nezadovoljstva i stalno mislimo kako nam nešto fali da bi bili u potpunosti sretni...

Ostanite pozitivni
Ostanite pozitivni (Arhiva)
Više o

pažnja

,

pozitiva

Kada smo usmjereni na pozitivne stvari u životu, primjećujemo dobro koje nas okružuje i automatski postajemo sve bolji i sve uspješniji. Naravno da istovremeno primjećujemo i negativnosti koje su uvijek prisutne, ali im ne pridajemo značaj već naše misli koncentriramo samo na ono pozitivno što nas okružuje.

Negativne vijesti

Mediji na nas uglavnom utječu negativno i bombardiraju nas negativnim vijestima, što nam jača osjećaj nezadovoljstva i stalno mislimo kako nam nešto fali da bi bili u potpunosti sretni, ali ako se primjerice ne osvrćemo na to i ako svoje misli skrenemo samo na ono pozitivno, stvaramo ravnotežu i gradimo afirmativan stav prema svemu što nas okružuje, a jedino tako možemo i uspjeti u svemu što naumimo.

Jedan od ključnih elemenata naše sreće  i našeg uspjeha je sposobnost osjećati zahvalnost usprkos svemu što nam se događa, jer kada smo zahvalni otkrivamo pravu vrijednost svega što nam je dano i tko je za to sve zaslužan.

>> Kako uvijek biti pozitivan? >>

Ključ uspjeha

Samo najplemenitiji imaju umijeće reći hvala, prihvatiti druge i priznati njihovu vrijednost, a ne primjećivati samo njihove nedostatke. Kada ste oboružani ovom vrlinom vi privlačite mnoge dobre osobe i ostvarujete dobre međuljudske odnose koji su ključ vašeg uspjeha jer upravo ljudi čine vaš život ljepšim.

Sve ostale savjete pročitajte na portalu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
13.05.2021. 09:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    13.05.2021. 09:53
    pa uvijek sam poztitivan
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh