« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
SAVJETI

Kako uspješno preživjeti ponedjeljak?

Ponedjeljak je svima najgori dan u tjednu, pripremite se već sada i prođite kroz njega kao da jedan od najboljih uz ove savjete

Kako se izboriti s ponedjeljkom
Kako se izboriti s ponedjeljkom (Arhiva)
Više o

savjeti

,

ponedjeljak

,

preživjeti ponedjeljak

Ponedjeljak je, dokazano, najgori dan u tjednu, a obično već u nedjelju navečer kreće nervoza zbog ponedjeljka koja onda traje, naravno, cijeli dan ...

No, ako poslušate par dobrih savjeta i pripremite se na vrijeme (recimo sada), ponedjeljak će vam biti kao svaki drugi dan.

Stoga, ujutro se ustanite bez odgađanja, onih dodatnih deset minuta može biti kobno - ulazite u novi ciklus spavanja, pa ćete se probuditi umorni i to će se nastaviti tijekom cijelog dana. Nakon buđenja, pospremite krevet - to će vam dati osjećaj mira i discipliniranosti preko dana, a zatim slijedi doručak.

>> Kako preživjeti ponedjeljak >>

Nema preskakanja najvažnijeg obroka jer će vam dati dovoljno energije da se osjećate samopouzdano tijekom dana. Tijekom doručka puštajte si omiljenu glazbu, univerzalan trik za dizanje raspoloženja koji uvijek pali.

>> Društveni jet lag ili zašto mrzimo ponedjeljak >>

Za kraj, pomirišite neki cvijet koji imate u kući, jer su istraživanja pokazala da se ljudi koji ujutro pomirišu cvijeće osjećaju sretnije i puni energije, a zatim odaberite boju koja će vam dati više energije - crvenu ili ljubičastu, ili žutu i zelenu za bolje raspoloženje.

Dobar vam ponedjeljak želimo!

07.09.2014. 21:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh