« Žene
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
100 SAVJETA

Kako upecati i zadržati onog pravog

Kad će konačno doći taj princ na svom glupom konju pita se vjerojatno svaka žena koja se bori sa samoćom

Kako zavesti pravoga
Kako zavesti pravoga (Arhiva)
Više o

ljubav

,

zavođenje muškaraca

,

sretna veza

,

osvajanje

Frustracije zbog nemogućnosti upoznavanja princa na bijelom konju svaku ženu prije ili kasnije dovedu ravno do police s priručnicima prepunih ljubavnih savjeta. Nebrojeni stručnjaci, uglavnom muškarci, u knjigama im savjetuju kako bi se trebale ponašati i oblačiti, a kolekcija priručnika odnedavno je bogatija za još jednu takvu knjigu.

"Kad će donačno doći taj princ na svom glupom konju" naziv je najnovijeg djela Olivera Stowinga koji radi i piše za njemački Bild. Stowingova knjiga se od ostalih razlikuje po vrlo direktnom pristupu problematici i tezi da je žena sama kriva za svoje ljubavne jade.

Naime, Stowing smatra da žene zbog nedostatka samopoštovanja privlače upravo pogrešne muškarce pa im u knjizi ne daje lažne nade, nego ističe stotinu ključnih točaka od kojih izdvajamo deset.

Oprez
Upuštanje u sumnjive odnose sa sumnjivim tipovima često se događa u trenutku slabosti i neizdržljive samoće. Prije upoznavanja žena stoga treba biti prije svega oprezna, svjesna što čini, a ukoliko se odluči na avanturu mora biti spremna na bolan završetak.

Prvi seks
Iako nepisana pravila nalažu da do prvog spolnog odnosa treba čekati treći spoj, Stowing smatra da čekanje nema smisla. Kad se strast pojavi treba joj se prepustiti, a ukoliko je nema ni treći spoj neće doći dovoljno kasno.

Želje
Mašta je jedno, stvarnost nešto drugo. Tražiti osobu istih godina, visoku, crne kose, dobrog karaktera i uglađenih manira nije lako. Kriteriji su nužni, ali ne smiju biti pretjerani.

Iskrenost
Odnosi se prije svega na iskrenost prema sebi. Želja za uzbuđenjem nije uskladiva s mirnim, stabilnim odnosom. Žena zato prije traženja treba dobro promisliti je li se spremnija odreći avanture ili ozbiljne veze.

Bez tugovanja
Uvijek postoje žene koje su još više nesretne, ali se u njih ne treba ugledati. Samosažanjenje treba odbaciti i jednostavno krenuti u lov. Pritom ne treba nužno zalaziti na tipična mjesta poput najpopularnijeg diska ili kafića. Dovoljno je biti aktivan i držati oči široko otvorene.

Muškarci žele prave žene
Modernom muškarcu navodno je dosta princeza koje lijepo uređene mogu voditi jedino u šetnju ili krevet. Traže prave komade koji mogu popiti kriglu pive, zasukati rukave i reći što stvarno misle.

Nema prilagođavanja
Žene su sklone promijeniti vlastite stavove i ponašanja kako bi udovoljile muškarcu koji im se sviđa. Kako se pravi karakter prije ili kasnije otkrije, pretvaranje ne vodi baš nigdje.

Analize
Zašto je to rekao? Što je stvarno mislio kada je to rekao? Zašto se ponaša kako se ponaša i slične dileme nisu potrebne 24 sata na dan. Prepustite se trenutku i pričekajte što će se iz njega razviti.

Kompromis
Želje jedne osobe ne mogu biti uvijek i svugdje zadovoljene. Veza ne znači neprestano zadovoljenje vlastitih potreba nego spremnost na razgovor i povremeno popuštanje.

Prljavi seks
Ključ je u eksperimentiranju i probijanju vlastitih seksualnih granica.

13.05.2012. 22:08:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    željka
    14.10.2012. 14:00
    dobar dan.zanima me gdje se može kupiti ova knjiga? i po kojoj cijeni
    hvala
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh