« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 10 godina
BRZO I UČINKOVITO

Kako u trenu vratiti energiju

Došli ste na posao, a osjećate se kao da su vas tukli cijelu noć i ne možete sabrati misli ... e, pa onda napravite nešto od ovoga

Esencijalno ulje grejpa diže energiju u trenu
Esencijalno ulje grejpa diže energiju u trenu (Arhiva)
Više o

energija

,

zeleni čaj

,

grejp

,

bademi

,

snaga

,

esencijalno ulje grejpa

Vremenske prilike i neprilike često izazivaju loš san, a kad se tome pridodaju loše navike poput kasnog odlaska u krevet, buljenja u ekran do dugo u noć i stresa na poslu i kod kuće, pravo je čudo da ima ljudi koji se ujutro probude orni i puni energije.

Za vas koji ne spadate u te sretnike, evo par savjeta kako ćete na brzinu obnoviti energiju, a da se pritom ne natrpate šećera ili soli i loših ugljikohidrata - znači, nema grickalica ni peciva, a još manje slatkiša.

Napravite si šalicu zelenog čaja, on će vam hidratizirati organizam, a svojom malom količinom kofeina i teina dat će vam potrebnu energiju bez da vas pretjerano digne, kao recimo velika šalica kave.

>> 6 razloga zašto je dobro piti zeleni čaj >>

Drugi, jednako dobar izbor su bademi. Jedna šaka badema podići će vam razinu energije i bolje od zelenog čaja i pritom vas zasititi na zdrav način - energija će doći postupno, ali će i ostati dugo prisutna.

>> Bademi su najsavršenija grickalica >>

Za kraj, recept koji je najbrži od svih - stavite par kapi esencijalnog ulja grejpa u papirnatu maramicu i udišite ga minutu do dvije. To je ulje poznato po svom energetskom učinku pa je omiljeni savjet svakog aromaterapeuta.

>> Ostanite zdravi i fit uz grejp >>

05.06.2014. 09:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh