« Život
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
ZAPAMTITE!

Kako svijet napraviti boljim?

Pitajte puno pitanja i tražite odgovore jer je vrijeme da poduzmete kontrolu nad vlastitim životom te da prestanete svoju moć i energiju davati drugima

Napravite promjenu - u sebi
Napravite promjenu - u sebi (Arhiva)
Više o

logika

,

duhovnost

,

bolji svijet

Trenutno se nalazimo u važnom trenutku ljudske povijesti, a put koji slijedimo izgleda kao da će doživjeti samouništenje jer puca pod vlastitom težinom.

I zato je važno pronaći odgovore i rješenja, ali se prvo moramo probuditi iz kolektivne isprogramiranosti i držati se zajedno kako bi pronašli najbolja rješenja za nas. 

Za početak prestanite sve povezivati s duhovnošću! Religija je najdulji oblik kontrole uma na zemlji, koji je služio razdvajanju ljudi i depopulaciji stanovništva kroz brojne ratove i inkvizicije u ime "Boga".

Ono čemu nas religija ne uči je da smo duhovna i snažna bića i bez nje. Društvo, rituali i zgrade mogu biti od pomoći, ali nisu jedini način.

Postanite duhovni

I zato postanite duhovni i prestanite biti religiozni, tražite univerzalnost i sličnosti, a ne razlike. Pitajte puno pitanja i tražite odgovore jer je vrijeme da poduzmete kontrolu nad vlastitim životom te da prestanete svoju moć i energiju davati drugima.

Za najveću kontrolu uma osim religije ima i televizija! Zapitajte se koliko ste se puta osjećali dobro nakon primjerice gledanja vijesti, jesu li vijesti nepristrane i fer te tko je vlasnik medija.

Sve odgovore na ova pitanja pronađite u članku na zenskisvijet.com

14.05.2021. 09:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    14.05.2021. 09:59
    samo pozitivno
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh