« Seks
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
HE HE

Kako sigurno nećete napaliti ženu

Ako se smatrate nenadmašnim majstorom u krevetu, onda vjerojatno znate sve što piše u članku, ali ga svejedno pročitajte

Seks je super ako ne radite gluposti
Seks je super ako ne radite gluposti (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

dobar seks

,

predigra

,

savjeti za dobar seks

Kao što dobro znate, spolovi se em razlikuju, em različito razmišljaju, tako da nije čudo da se vrlo često pojave suprotna tumačenja nekih stvari. Dok se radi o omiljenoj vrsti bombona nema velikih problema, no kad uključimo seks, tu može biti svega.

Muškarci su za dosta stvari sigurni da su ženama u seksu uzbudljive, a zapravo su potpuno u krivu, pa osim ako niste bog seksa, ovaj je članak definitivno za vas.

Tako, recimo, žene ne vide ništa uzbudljivo u tome da im gurate glavu među grudi, iako svaki muškarac kad vidi lijepi dekolte dođe na tu ideju. Preporuka - suzdržite se, nije im čak ni zabavno, a kamoli seksi. Uz to, grudi nisu loptice protiv stresa pa da ih gnječite kao tijesto za pizzu, budite delikatni i nježni, a bradavice nemojte štipati kao neki tinejdžer, mogla bi vam doletjeti šamarčina.

Ako se bacite na oralno zadovoljavanje žene, zapamtite da je ono što ste vidjeli u pornićima popuno i apsolutno pogrešno - ne treba obrađivati jezikom i sliniti kao da ste bijesan pas, a još manje od prsta pokušati napraviti vibrator. Kad smo već kod vibratora, one ga vole na jednom mjestu, a sva ostala su vrlo, vrlo upitna. 

Jednako tako, osim ako vam žena nije dala do znanja da je lagano kinky i da je pali grubo, nemojte je vući za kosu, već je lagano mrsite. Nemojte je mlatiti po guzici, to je isto glupost iz loših pornića, a sumanuto brzo uvlačenje i izvlačenje je najveća glupost koju možete napraviti.

Za kraj, jedan savjet - ako ste u kadi, a ima puno sapunice ... nemojte biti previše kreativni, kad sapunica uđe u vaginu, to pečeee ....

15.12.2013. 23:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    SMS
    16.12.2013. 01:22
    I sa glupostima je sex ok ;)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh