« Seks
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
PALI, PALI

Kako seksualno privući žene

Bez obzira na dob žena, postoje stvari koje one jednostavno obožavaju na muškarcima

Ovakve fantazije nisu nemoguće
Ovakve fantazije nisu nemoguće (FreeDigitalPhotos)
Više o

seks

,

seksualna privlačnost

,

zavođenje

,

najbolji seks

Otkriti tajne zavođenja žena cilj je gotovo svih muškaraca na svijetu, a portal Times of India odlučio je pomoći svom svekolikom muškom čitateljstvu iz cijelog svijeta anketom u kojoj su pitali pripadnice ljepšeg spola što ih seksualno privlači na muškarcima.

Odgovori su stizali sa svih strana svijeta, a nakon zbrajanja sličnih odgovora došlo se do nekoliko točaka koje se svugdje jednako vole. Pa, krenimo ...

Naočale

Sad je jasno zašto se gledateljice HTV-a tako pale na Tarika ... Nije tu ni šarm ni izgled presudan, naočale su te koje bude leptiriće u želucu, barem tako ispada po ovom istraživanju. Naočale, naravno pomno odabrane, daju dojam iskustva, zrelosti i inteligencije. Što vam više treba.

Ožiljci

Naravno, ne bi baš trebalo biti deset šavova od sjekire na glavi ili trag kopita na desnom obrazu, ali kako god malen bio, izazvat će pitanje kako ste ga zaradili. Priča koju ćete ispričati umnogome će odrediti tijek razgovora, a dobra priča vodi ravno u krevet.

Sijeda kosa

Opet, trebala bi biti njegovana i relativno uredna, ne baš frizura tipa Alberta Einsteina. Kako dobar dio muškaraca sujetno čupka sijede ili ih pokušava prekriti bojom, oni koji su se odlučili na prirodan look su u prednosti. Naime, anketa portala Match, kojem ime sve govori, više od dvije trećine žena doživljava sijedu kosu kao vrlo seksi dio izgleda muškarca, stoga, sljedbenici Ćire i Otta Barića bi trebali promisliti još jednom o svom izgledu.

Znoj

Eh, da. Najkontroverzniji dio ove priče, svakako. Onako lagan, nakon vježbanja ili sporta, a možda i dizanja teških stvari u ženskom društvu definitivno će utjecati na hormone kod ljepšeg spola i zagrijati ih za dodire koji završavaju sjajnim seksom.

 

18.02.2012. 18:54:27
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    tatjana
    18.03.2012. 17:19
    evo ovom fotkom bi me mogo samo poterat , strava , jel moze bit odurnije ??? isuse fakat volim ovog svog kanarinca ....
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh