« Seks
objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci
MMM

Kako seks na brzaka napraviti još boljim

Ma koliko svi mislili da je seks cool i da ga treba upražnjavati što češće, u praksi se to ne događa, pa evo par savjeta

Kako seks na brzaka napraviti još boljim
Kako seks na brzaka napraviti još boljim (Arhiva)
Više o

seks

,

savjeti

,

najbolji seks

,

seks na brzaka

Muškarci i žene obožavaju seks, to su potvrdila mnoga istraživanja koja u prosjeku kažu da 65 posto žena i četiri posto muškaraca tvrdi da bi bilo sjajno voditi ljubav nekoliko puta tjedno.

No, u stvarnosti je potpuno drugačije - najveći broj parova u dvadesetima i tridesetima uspijeva doći do toga tek jednom tjedno u prosjeku, a glavni je problem u nedostatku vremena za partnera, kojeg se obično ima tek pola sata dnevno, nakon što se odrade sve ostale obaveze.

>> Savjeti za dobar seks na brzaka >>

Pa kako onda seks na brzaka napraviti još boljim i napetijim, da vas održi u nedostatku vremena? Jednostavno, tvrde stručnjaci, počnite s napaljivim SMS-ovima od ranog jutra, tek toliko da se stvari zagriju.

>> Odlični savjeti za bolji seks >>

Nakon toga odaberite najbolju lokaciju, koja ne mora biti ništa fancy, tek mora biti koliko-toliko skrivena, ponesite lubrikant i odmah pređite na stvar - jedan takav seks vrijedi vam kao i par njih u krevetu ....

04.09.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh