« Seks
objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana
HE HE

Kako se uspavati seksom... ili masturbacijom

Mislite li da bi orgazmi prije odlaska na spavanje mogli biti ključni za vas? Isprobajte - seksajte se ili masturbirajte postižući orgazme par noći za redom...

Prije spavanja bacite se na posao :)
Prije spavanja bacite se na posao :) (Arhiva)
Više o

spavanje

,

uspavljivanje

,

seks

,

ženska masturbacija

Spavanje je vrlo važno za zdravlje, kako psihičko, tako i fizičko, pa ne čudi da smo loše volje kad nemamo dovoljno sna. Ako spadate u one koji imaju problema sa spavanjem, novo istraživanje može vas razveseliti - rezultati pokazuju da je ključ brzog i dubokog sna seks prije spavanja!

Nalazi dolaze iz istraživanja provedenog na CQUniversity-u u Australiji. Istraživači su ispitivali 460 odraslih osoba u dobi između 18 i 70 godina i izvijestili su kako je 64% ispitanika reklo da im je seks pomogao da bolje spavaju. Nije im bilo kakav seks pomogao, već onaj koji je u konačnici rezultirao orgazmom.  

Trenutno nemate partnera? Nema problema. Pedeset posto ispitanika izjavilo je da su nakon masturbiranja zaspali kao djeca. Iako je potreban veći broj istraživanja, kako bi potvrdili ove preliminarne rezultate, to nije sve što nas iznenađuje. Seks nam ubrzava puls. Olakšava anksioznost, smanjuje depresiju. Nakon orgazma, tijelo oslobađa određene hormone koji okupaju mozak osjećajima sigurnosti i tišine.

"Oksitocin je zasigurno najkorisniji za žene, umirujućeg učinka, također poznat kao hranjiv hormon", kaže dr. Holly Richmond, psiholog i licencirani bračni i obiteljski terapeut. Hormon dopamin koji se oslobađa tijekom orgazma, odgovoran je za užitak. 

Dok dokazi istraživanja pokazuju da je seks prirodna pomoć i čudo za spavanje, nekima ni on ne pomaže. 

Mislite li da bi orgazmi prije odlaska na spavanje mogli biti ključni za vas? Isprobajte.

Saznajte na zabavan način: seksajte se ili masturbirajte postižući orgazme nekoliko noći zaredom.

Ako vidite pomak odbacite sve druge metode za lakši san koje se nisu pokazale uspješnima. Ako vam ipak naša sugerirana metoda ne pomaže, morat ćete pribjeći drugim savjetima za spavanje. 

30.12.2017. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh