« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
SAVJETI

Kako se savršeno srediti za doček Nove godine

evo par savjeta koji će vam definitivno pomoći da u najkraćem mogućem roku riješite taj problem ...

Kako se srediti za doček?
Kako se srediti za doček? (Arhiva)
Više o

savjeti

,

šminka

,

doček Nove godine

,

najbolje frizure

Novogodišnja noć jedna je onih kad jednostavno moramo izgledati najbolje što možemo, ali nije rijetkost da nam to izazove velike probleme zbog jednostavnog razloga - kako se našminkati i koju frizuru napraviti?

No, pomoć stiže, ne brinite - evo par savjeta koji će vam definitivno pomoći da u najkraćem mogućem roku sredite taj problem ...

Naglasite oči svjetlucavim sjenilom u tamnim baršunastim bojama. Pojačajte s tamnim linerom za oči i na kraju dodajte još malo šljokica kako bi završili novogodišnji look. 

Zlatna boja uvijek prolazi za Novu godinu. Jarke crvene usne i zlatne oči sinonim su za zabavu. S njima ne možete pogriješiti, samo nemojte pretjerati.

Ako ste slučajno nanijeli previše rumenila, uzmite čistu četkicu za puder kako bi pokupili višak. Trljajte ju kružnim pokretima između obraza i sljepoočnice.

Kako bi ruž što duže trajao i manje se razmazao, koristite mat boju ruža, ali i olovke za usnice. Kako bi izbjegli 'prugastu' podlogu pudera, treba je nanijeti s malo navlaženom spužvicom tapkajući kako bi omekšali i smanjili višak šminke.

Da sredimo i frizuru...

Duga ili kratka, kovrčava ili ravna kosa, jedna frizura stoji skoro svim ženama: konjski rep. Možete dodati i par ukrasa kako bi rep bio svečaniji.

Druga mogućnost je pletenje prelijepe pletenice, umjesto spuštene kose. Može biti jedna ili više. Ove sezone najvažniji su ukrasi za kosu. Ako ste malo hrabriji, možete se odlučiti za zalizani mokri izgled.

31.12.2018. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh