« Seks
objavljeno prije 10 godina
SAVJETI

Kako se opustiti i uživati u seksu

Da bi seks bio dobar za oba partnera, žena se mora opustiti kako bi mogla potpuno uživati, a to nekad nije jednostavno

Opuštenost je temelj uživanja
Opuštenost je temelj uživanja (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

seks

,

orgazam

,

opuštanje

,

dobar seks

Seks ženama nekad može biti problematičan iz jednog jedinog razloga - nedostatka opuštenosti. Naime, brojna su istraživanja pokazala da je ključ dobrog seksa upravo u opuštanju, a za to je ženama potreban osjećaj sigurnosti i povjerenja.

Stoga, u cijeloj priči partner može svojim postupcima pomoći ili odmoći, zavisi od toga izazivaju li oni povjerenje ili ne. No, možete si pomoći i same, na način da partnera jednostavno svojim postupcima natjerate na poteze kojima će vam pružiti sigurnost.

Primjerice, san gotovo svakog muškarca je da mu žena kaže što želi u seksu, kako ne bi morao pogađati i pritom pogriješiti, što će biti velik udarac njegovom samopouzdanju. Prema tome, otvoren razgovor o seksualnim maštarijama, a nakon toga i provođenje istih u krevetu bit će odličan početak.

Zapravo, krenimo još sitnijiim koracima - ostavite upaljeno svjetlo. Iako se to dobrom dijelu žena čini kao gigantski korak u oslobađanju, radi se o sitnici o kojoj ne morate toliko brinuti. Partner zapravo jako dobro poznaje sve nesavršenosti vašeg tijela koje je istražio puno puta, tako da teško da ga možete nečim neugodno iznenaditi kad to i vidi. Znači, prvo okrenite prekidač u glavi, a zatim i na zidu ...

Sve u svemu, otvorenost će vas odvesti najdalje ... i donijeti vam najveći užitak.

21.05.2014. 23:02:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    He he
    22.05.2014. 13:58
    Znaci, opustimo se i uzivajmo u sexu ;).
  2. avatar
    jebač
    04.06.2014. 08:58
    Ako nemaš dobar kurac uzalud jebačina.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh