« Život
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
EH, DA...

Kako se nositi s partnerovom karijerom?

Biti u vezi s radoholičarom nosi svoje nedostatke, a nerijetko mogu izbiti i ozbiljni problemi

Sve se može kad se hoće...
Sve se može kad se hoće... (Arhiva)
Više o

problemi

,

veza

,

karijera

,

radoholičar

Karijera nerijetko potpuno obuzme čovjeka, pa iako je posvetiti se uspjehu pohvalno, što kada zbog toga počnu patiti privatni odnosi? Biti u vezi s radoholičarom nosi svoje nedostatke, a nerijetko mogu izbiti i ozbiljni problemi.

Stoga, evo par stvari koje definitivno ne bi trebali raditi...

Organizacija vremena - zakažite bitne dogovore i događaje koje ne želite propustiti, poput večere s roditeljima i prijateljima. Obavijestite partnera na vrijeme o tim prilikama, a on neka pregleda dane kada je potpuno zauzet. Organizacija vremena učinit će ogromnu razliku u vašoj vezi i neće biti nesporazuma.

Poštovanje - ljudi koji su zadovoljni svojom karijerom i poslom najčešće su generalno sretni. Poštujte partnerovu strast prema poslu i onome što radi te izvucite inspiraciju iz toga. U većini slučajeva vaš će vam partner pomoći i s vašim biznis idejama te vam pružiti podršku u smjeru u kojem želite ići.  

Uspoređivanje - nema se smisla uspoređivati s drugim parovima koji provode više vremena zajedno. Svaka je veza i situacija drugačija i bitno je to imati na umu prije nego što stavite dodatan pritisak na vezu usporedbama. Pokušajte promotriti pozitivne strane vašeg partnera i kako se osjećate kada ste zajedno.

Zajedničko vrijeme - izvucite najviše od zajedničkog vremena. Radoholičarima je najdraže nakon radnog dana sjesti pred televizor. Međutim, razgovarajte sa svojim partnerom i organizirajte večer koja će vas ispuniti. To može biti odlazak u kino, na večeru, muzej ili jednostavno šetnja prirodom.

03.03.2019. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh