Metro-portal.hr

objavljeno 03.03.2019. 20:01:00
EH, DA...

Kako se nositi s partnerovom karijerom?

Biti u vezi s radoholičarom nosi svoje nedostatke, a nerijetko mogu izbiti i ozbiljni problemi

Sve se može kad se hoće...
Sve se može kad se hoće... (Arhiva)

Karijera nerijetko potpuno obuzme čovjeka, pa iako je posvetiti se uspjehu pohvalno, što kada zbog toga počnu patiti privatni odnosi? Biti u vezi s radoholičarom nosi svoje nedostatke, a nerijetko mogu izbiti i ozbiljni problemi.

Stoga, evo par stvari koje definitivno ne bi trebali raditi...

Organizacija vremena - zakažite bitne dogovore i događaje koje ne želite propustiti, poput večere s roditeljima i prijateljima. Obavijestite partnera na vrijeme o tim prilikama, a on neka pregleda dane kada je potpuno zauzet. Organizacija vremena učinit će ogromnu razliku u vašoj vezi i neće biti nesporazuma.

Poštovanje - ljudi koji su zadovoljni svojom karijerom i poslom najčešće su generalno sretni. Poštujte partnerovu strast prema poslu i onome što radi te izvucite inspiraciju iz toga. U većini slučajeva vaš će vam partner pomoći i s vašim biznis idejama te vam pružiti podršku u smjeru u kojem želite ići.  

Uspoređivanje - nema se smisla uspoređivati s drugim parovima koji provode više vremena zajedno. Svaka je veza i situacija drugačija i bitno je to imati na umu prije nego što stavite dodatan pritisak na vezu usporedbama. Pokušajte promotriti pozitivne strane vašeg partnera i kako se osjećate kada ste zajedno.

Zajedničko vrijeme - izvucite najviše od zajedničkog vremena. Radoholičarima je najdraže nakon radnog dana sjesti pred televizor. Međutim, razgovarajte sa svojim partnerom i organizirajte večer koja će vas ispuniti. To može biti odlazak u kino, na večeru, muzej ili jednostavno šetnja prirodom.

03.03.2019. 20:01:00
http://metro-portal.hr/kako-se-nositi-s-partnerovom-karijerom/117229/