« Život
objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca
SAVJETI

Kako saznati tko vam posjećuje profil na Facebooku

Postoji nekoliko trikova pomoću kojih zaista možete otkriti svoje tajne obožavatelje, bez korištenja "čudotvornih"alata koji su ilegalni prema pravilima Facebooka

Tko vas prati na Fejsu poskrivećki?
Tko vas prati na Fejsu poskrivećki? (Arhiva)
Više o

Facebook

,

profil

,

praćenje profila

Facebook je najpopularnija društvena mreža na kojoj milijuni ljudi komentiraju, dijele stvari iz svog privatnog i poslovnog života i komuniciraju. I jedni drugima bacaju poglede na profile.

Naravno, svatko od nas bi htio znati tko je posjetio naš profil, to nam je u prirodi.

Tako nam se znaju na zidu pojavljivati alati koji nude upravo to - da vidimo tko nam je bio na profilu. Ti alati su običan spam, a i njihovo korištenje je protiv pravila Facebooka.

Ipak, postoji nekoliko trikova pomoću kojih zaista možete otkriti svoje tajne obožavatelje, piše Technosoak.

Prva metoda je pomoću koda izvora (Source Code) koja ima samo nekoliko jednostavnih koraka. Idite na vaš timeline, te desnim klikom miša idete na "View Page Source". Taj će vas korak preusmjeriti na stranicu na kojoj ćete vidjeti mnoštvo kodova.

Držite CTRL+F, pojavit će vam se text box na desnom dijelu stranice. U taj box upišite "InitialChatFriendsLists" (ali bez navodnika). 

Vidjet ćete listu brojeva koji predstavljaju ID profila vašeg posjetitelja. Ponovno idite na "facebook.com" te copy-pasteajte Profile ID, s time da ispred njega morate staviti "\". Vidjet ćete prvi profil osobe koja često posjećuje vaš profil.

Ako niste zadovoljni ovom metodom, postoji druga. Pomoću korištenja Google Chrome ekstenzije.

Najprije trebati preuzeti ekstenziju OVDJE.

Drugi korak je logiranje na vaš Facebook profil. Vidjet ćete da se pojavio dodatana tab "Visitor" na lijevoj alatnoj traci. Kliknite i pojavit će vam se popist posjetitelja, zajedno s vremenom kada su bili na vašem profilu. To je to.

Sto posto besplatno i efikasno.

29.10.2017. 15:44:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Edin
    08.08.2018. 13:08
    Dobar dan zelim da se obratim nekome za pomoć moja sestra nema FB profil ali to neko napravio na njeno ime ima sad velike probleme dali se može staviti blokada na ime Kosovac Esefa i da se na to ime nemoze vise otvorit FB profil molim vas ako možete to da uradite ili kome da se obratim za to hvala
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh