« Seks
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
PRIPAZITE

Kako sami ubijamo želju za seksom

Problema u seksu ima napretek, ma što mi mislili o tome, pa ne bi bilo loše da prestanemo sami stvarati dodatne komplikacije

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

seks

,

problemi

,

libido

,

želja za seksom

Libido je osjetljiva biljka koju treba paziti i maziti, što preneseno, što doslovno, a najveće probleme s njim imaju i muškarci i žene kad sami ne obraćaju dovoljno pozornosti na svoje navike koje im mogu zakomplicirati ljubavni život.

Tako je manjak sna jedan od najvećih ubojica libida, jer manje od 6 sati sna dnevno snižava razine testosterona kod oba spola, drastično režući raspoloženje za seks.

>> Kako probuditi uspavani libido >>

Naravno, u krevet su se među ljubavnike ugurale i društvene mreže koje često oduzimaju dragocjene zajedničke trenutke, pa se umjesto seksa odvija višesmjerna komunikacija s "frendovima", i to kod oba partnera.

>> Otkriveno kako muškarci mogu pojačati libido >>

Odmor je izuzetno važna stavka u svakom ljubavnom odnosu. Pritom mislimo na izlazak iz dnevne rutine, odlazak makar na dva dana negdje gdje neće biti dnevnih obaveza i svakodnevnog stresa. Što više romantičnih vikenda, to više seksa između njih, glasi jednostavna formula uspjeha. 

>> Četiri načina da pojačate svoj libido >>

Da, zaboravite na alkohol prije odlaska u krevet, preciznije, do dvije čaše vina podići će raspoloženje, sve više od toga nije afrodizijak nego sedativ.

29.11.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh