« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
SAVJETI

Kako sami tjeramo sreću od sebe?

Svi ste čuli onu staru - svatko je kovač svoje sreće ... kao i obično, izreka je točna da točnija ne može biti, a evo što sami sebi radimo kako bismo bili nesretni

Ne morate se pretvarati, budite stvarno sretni
Ne morate se pretvarati, budite stvarno sretni (Arhiva)
Više o

sreća

,

savjeti

,

zadovoljstvo

Sreća je za svakog čovjeka nešto drugo, iako će većina na prvu odgovoriti da je sreća u materijalnom. No, kad malo bolje promisle, sjetit će se puno važnijih stvari i ispraviti se.

E sad, što nam zapravo stoji na putu da budemo sretni i zadovoljni? Naravno, odgovor je istovremeno bolan i jednostavan - mi sami. Naime, usvajanjem loših navika udaljavamo se od sreće, sve do trenutka kad zaboravimo kako je to - biti sretan.

Da vam se to ne bi dogodilo, evo par stvari koje ljudi rade kako bi bili što nesretniji, pa ih vi lijepo izbjegavajte ... bolji savjet vam ne možemo ponuditi. 

Dijeljenje - naravno da je lijepo dijeliti neke stvari s drugim ljudima, no kad ste potpuno otvoreni, pronaći će se netko tko će to iskoristiti protiv vas i vaše sreće

Držanje u sebi - nemoguće je u svakoj situaciji biti snažan, prava stijena ... ponekad trebate imati ispušni ventil kroz koji će izaći sve što ste progutali.

Kretanje - jednostavno se morate kretati, šetati, trčati, voziti bicikl ... bilo što, samo da ne sjedite cijeli dan.

Mobitel - ma koliko vam se činilo da mu nije mjesto u ovoj priči, itekako jest - danas su oni nekim ljudima cijeli život .. nadamo se ne i vama.

Opterećivanje - nemojte se opterećivati srećom i zadovoljstvom, pustite da oni dođu k vama

Strah od novoga - nove su stvari uzbudljive u svakom slučaju, a ako gledate na njih kao na novo iskustvo koje će vas obogatiti, nećete tragično shvatiti ni one loše.

12.08.2016. 15:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh