« Putovanja
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
PREDAVANJE

Kako putovati svijetom za 0 kuna?

Mega tim istraživača besplatnog putovanja će vam predstaviti ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva sa vama

Putujte i vi besplatno!
Putujte i vi besplatno! (Arhiva)
Više o

najbolja putovanja

,

Urbana mladež

,

besplatna putovanja

,

volontiranje u inozemstvu

,

Workaway.info

Svi smo mi ćuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno ? Da li je ovaj mit istinit ? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca? Naš mega tim istraživača besplatnog putovanja će vam predstaviti ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva sa vama!

Urbana mladež vam predstavlja 2. event po redu te smo ovaj puta pripremili nove teme za vas.

Teme koje ćemo prezentirati su;
1) Neformalna edukacija i putovanja; Erasmus plus projekti za mlade financirani od Europske Unije: Youth exchanges & Training courses. Što je to i kako ti možeš biti dio ovih projekata!
2) Workaway.info! Web platforma za volontiranje diljem svijeta! Smještaj i hrana u zamjenu za 4 sata volontiranja dnevno bilo gdje u svijetu!
3) Bla bla car! Dijeljenje troškova putovanja i organiziranje povoljnog putovanja diljem svijeta!

Organizator eventa; Urbana mladež, Zagreb, Croatia
Datum: 08/12/2016. Četvrtak 18:30 - 20:00h
Mjesto održavanja: Kneza Mislava 11, I. kat - Konferencijska dvorana
Partner na projektu: Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade

Pridruži nam se: ulaz besplatan, Roberto Mesir, projektni menadžer za Erasmus projekte kao gost predavač, sve prezentacije će se održati na engleskom jeziku
Molim vas da nas obavijestite o vašem dolasku tako da ispunite ovaj upitnik: https://goo.gl/forms/A7N7BeVVqd9RuoZp2

Event "How can I travel for free? CRO - EU - PLANET EARTH" je dio EVS projekta "Youth mobility - Cro - EU" financiran od Europske Unije. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Ovo je jedan od eventa u nizu koji ćemo organizirati. Ukoliko želite biti informirani o različitim mogućnostima koji nudi "Planet Zemlja" možete se prijaviti na našu emailing listu tako da pošaljete email sa imenom, prezimenom te datumom rođenja na urbanamladez@gmail.com.

Pratite naše evente na facebook.com/urbanamladez/

05.12.2016. 14:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh