« Žene
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
MALE TAJNE

Kako procijeniti ženu prema njenom grudnjaku

Žene svijeta imaju grudnjaka koje uopće ne nose u vrijednosti od 156 milijuna dolara

Ovako nešto smije ući u ladicu vaše drage samo kao vaš poklon
Ovako nešto smije ući u ladicu vaše drage samo kao vaš poklon (Shutterstock)
Više o

gaćice

,

grudnjaci

,

seksi donje rublje

Ženski grudnjak jedan je od muških fetiša o kojima se raspredaju bajke i lovačke priče, no nije to baš bez razloga - žene ih stvarno vole. Tvrtka Sweatshop napravila je istraživanje koje je pokazalo da žene prosječno imaju 9 grudnjaka, a niti pola od njih nije u upotrebi.

Uzimajući u obzir prosječne cijene, skupila se vrtoglava cifra od 156 milijuna dolara vrijednosti donjeg rublja koje nekorišteno stoji po ladicama i ormarima. Neki su seksi, neki zanimljivi, neki udobni, a ima i onih sa nekom sentimentalnom vrijednošću koji godinama leže neiskorišteni, ali nema šanse da se bace.

Kad je već grudnjak tako zanimljiv ženama, muškarci mogu na temelju tog odjevnog predmeta koji obožavaju zaključiti zanimljive stvari o ženama. Naprimjer, ako vaša potencijalna draga prošeta u elastičnom grudnjaku i udobnim gaćicama, postoje dva najvjerojatnija odgovora - ili sapuna dasku trenutnom dečku, ili je u tako dugoj vezi da donje rublje više nije važno.

Naravno, vrijedi obratiti pažnju na ladicu u kojoj stvarna draga drži grudnjake, jer ako se tamo pojavi neki koji niste kupili, a izgleda vam poželjno, možete biti sigurni da postoji tajni obožavatelj koji bi rado zauzeo vaše mjesto u njenom srcu i krevetu.

Stoga, oprez, i potrudite se da takvi primjerci budu isključivo vaši pokloni.

 

27.02.2012. 17:22:34
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    matorke
    01.03.2012. 23:42
    hmm zanimljivo glediste stvari ali mislim da su gacice veci fetis od grudnjaka.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh