« Život
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
OPREZ

Kako prepoznati da vam je dragi nevjeran

Cijeli niz malih znakova, promjena u ponašanju koje se mogu uočiti bit će jasan znak da vam je partner postao nevjeran

Nisu potrebni dokazi kraj ovih znakova
Nisu potrebni dokazi kraj ovih znakova (Arhiva)
Više o

nevjera

,

muškarci

,

znakovi nevjere

,

ponašanje

,

promjena ponašanja

Nevjera se lako može prepoznati po vidljivim znakovima poput mirisa ženskog parfema na vašem dragom, trag ruža na okovratniku košulje i slično, no, gotovo svi nevjerni muževi imaju neke vrlo jasne promjene u ponašanju koje ih odaju.

Recimo, kad partner postane tajanstven u vezi svog mobitela koji je uvijek skriven, stišan do kraja, navodno ga je zaboravio u automobilu pa ide po njega ... sve to ukazuje da ne što skriva. 

Uz to, kad njegova mama, koja je do tada bila idealna žena postane predmet njegovog bijesa, kad stalno ističe njene mane i postane neljubazan, imate razlog za sumnju jer takva promjena ponašanja nije uobičajena. Ako je uz to lagano zaboravan pa više ne zna koji je vaš omiljeni parfem ili restoran, može se zaljučiti da su mu se u glavi pomiješali detalji pa za svaki slučaj glumi da se ne može sjetiti.

Narcisoidnost je također jedan od znakova da je druga žena u pitanju, jer naglo probuđena svijest o izgledu daje do znanja da se i druge žene zanimaju za njega što mu hrani ego. No, jedan od jačih znakova je izostanak nježnosti - i dalje se seksa s vama, no to radi mehanički, a držanja za ruke i maženja više nema. 

Zadnji znak koji vam govori da nešto gadno nije u redu jest neočekivana kritika na svaku vašu riječ ili djelo, koja zapravo nije utemeljena nego njemu smeta zato što u tom trenutku želi biti negdje drugdje. 

15.02.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh