« Seks
objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec
OPA :)

Kako prakticirati tantrički seks?

Kako bi se uživalo u tantričkom seksu, potrebno je prije svega napraviti nekoliko stvari

Sve fino i polako ;)
Sve fino i polako ;) (Arhiva)
Više o

Tantra

,

tantrički seks

Za prakticiranje tantre nije uvijek potreban partner, jer ovo može biti i individualna praksa otkrivanja vlastite seksualnosti. Kako bi se uživalo u tantričkom seksu, potrebno je prije svega napraviti nekoliko stvari.

Napravite mjesto - napravite romantičnu atmosferu i smjestite se negdje gdje vam je ugodno. Ipak ćete provesti neko vrijeme na ovom mjestu pa se potrudite da vam je lijepo. Upalite svijeće, pustite opuštajuću glazbu i ono najvažnije - riješite se svih distrakcija.

Meditacija - uzmite nekoliko minuta, zatvorite oči i postanite svjesni svojeg okruženja. Probajte ne misliti ni o čemu i jednostavno se opustiti. Koncentrirajte se na dah i pratite jedan ili više zvukova u vašoj blizini. Ova meditacija može trajati i do 20 minuta, koliko god vam je potrebno da se potpuno opustite.

Pogledi - počnite tako da uspostavite kontakt očima sa svojim partnerom. Gledajte se neko vrijeme, a onda krenite s polaganim skidanjem odjeće i dodirima. Na početku će možda biti neobično sve raditi usporeno, ali zapamtite da će doživljaj biti potpuno drugačiji.

Pravilno disanje - važan dio tantre je disanje. Točnije, duboko disanje, pri čemu udah počinje na nos i traje pet sekundi te izdah na usta i također traje pet sekundi.

Prave poze - možete isprobati i različite poze, ali i nove stvari za vrijeme seksa. Pronađite ono što vam najbolje odgovara i prepustite se. Svrha poza je da se osjetite povezani s partnerom i upravo zato ste u svim pozama okrenuti jedan prema drugome. Na ovaj način se partneri gledaju u oči i povezuju na seksualnoj i duhovnoj razini.

Prepuštanje - zapamtite kako svrha ove vrste seksa nije doživljavanje vrhunca, već je važnije uživati i osjetiti svaki pokret te stvoriti posebnu vrstu povezanosti. Recite partneru što vam se sviđa, a što ne, zaboravite na probleme i prepustite se. Tantrički seks može trajati i više od sat vremena, a važno je ne ograničavati se.

05.04.2022. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    05.04.2022. 21:37
    Sex ne smije biti spor:)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh