« Hi-tech
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
VARANJE SUSTAVA

Kako pozvati sve prijatelje s Facebooka u grupu, na događaj ili stranicu odjednom?

Iz nekog čudnog razloga, Facebook vam ne daje opciju da odaberete sve prijatelje odjednom kad ih želite pozvati u grupu - prevarite ga!

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Facebook

,

grupe

,

javascript

Recimo da ste osnovali nekoliko grupa na Facebooku, bilo koje vrste, i sad želite pozvati sve vaše prijatelje u njih. Hm, to i ne bi bio takav problem da ne traje čitavu vječnost, naročito ako imate preko 150 prijatelja. Zašto? Zato što Facebook iz nekog čudnog razloga, kad su pozivi u grupe u pitanju, nema opciju „Odaberi sve".

Ma dozvoljava vama Facebook da ih pozovete, ali jednog po jednog. Baš sjajno! Bilo kako bilo, mnogi su se susretali s ovim problemom, a malo truda i istraživanja sasvim je dovoljno da pronađete rješenje svakog problema. Što se kaže, hvala bogu na internetu! Kako dakle riješiti problem pozivanja svih prijatelja u grupu? Lako! Sustav ćete prevariti uz pomoć jednog javascript koda. Evo kako to učiniti:

  1. Odite na sekciju, Događaji, Grupa ili Stranica i kliknite na Pozovi
  2. Jednom kad se stranica podigne, trebali biste vidjeti sve vaše prijatelje, no ni jedan od njih nije odabran
  3. U ovom trenutku kopirajte, a zatim zalijepite dolje navedeni kod u područje za adresu vašeg pretraživača (gore gdje piše adresa stranice na kojoj ste) i zatim pritisnite tipku „Enter"
  4. U slučaju da ste sve obavili kako je navedeno, svi vaši prijatelji bi sad trebali biti odabrani.

 

javascript:elms=document.getElementById('friends').getElementsByTagName('li');for(var fid in elms){if(typeof elms[fid] === 'object'){fs.click(elms[fid]);}}

 

Eto ga! Pošaljite link na ovaj članak svim vašim prijateljima i pomognite im da riješe problem pozivanja u grupe, ako ih to uopće muči. Isprobajte i vi sami kako ovo funkcionira.

Osim toga, pozivamo vas da postanete fanovi metro portala na Facebooku kako biste i dalje bili u tijeku s najnovijim idejama, vijestima i zanimljivim informacijama s nula žutila.

Na kraju mala napomena: u slučaju da nešte ne štima, pokušajte se prijaviti preko drugog pretraživača. Usto, katkad je potrebno malo više vremena da bi svi pozivi bili poslani pa imajte strpljenja.

03.03.2010. 14:18:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Nikola
    08.12.2010. 12:48
    Izgleda da ova skripta vise ne radi.
    Da li znate neku novu skriptu?
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh