« Žene
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
DRAGI ...

Kako pokazati svom muškarcu da ga volite

Volim te se može reći na tisuću raznih načina, a evo nekih koji najbolje pale kod muškaraca

Povremena pusa pada na plodno tlo
Povremena pusa pada na plodno tlo (FreeDigitalPhotos)
Više o

ljubav

,

žene

,

muškarci

,

pažnja

,

pokazivanje ljubavi

Muškarci, ma koliko voljeli glumiti da su frajeri, ipak više od toga vole kad im žena pokaže da ih voli. To može biti i nježan poljubac uz izjavu ljubavi, no većini su ipak draža konkretna djela.

Recimo, žude za pažnjom baš kao i mala djeca, pa ako za večerom tipkate poruke na mobitelu, oni misle da vas baš briga za njega. Naravno, ženama je multitasking urođen, a kako muškarci tako ne funkcioniraju, mogli bi vas krivo shvatiti. Znači, osmijeh i pogled prema njemu bit će dovoljni.

Kad smo već kod večere, ona stara o ljubavi koja dolazi kroz želudac tu vrijedi više od svega, pa će tako vašeg muškarca prožeti veselje kad na stolu ugleda omiljenu hranu i bit će siguran u vašu ljubav.

Naravno, ego je kod muških dosta važan čimbenik, pa kad partner vidi da ste se lijepo sredili samo za njega, tj. da po kući ne hodate u staroj trenirci i majici s rupama, on je sretan, a kad je muškarac sretan, žena može od njega tražiti što god hoće ...

Uz par povremenih komplimenata plasiranih u pravim trenucima izbrisat ćete svaku sumnju iz njegove glave, a ako mu uz to ne zanovijetate zbog njegovih hobija, primjerice nogometa s dečkima, vi ste kraljica njegovog svemira. Naime, tako mu pokazujete da imate povjerenja u njega, što je vrlo važno za vezu.

Ako uz sve to povremeno sjednete kraj njega ispred televizora i počnete se maziti, pa to završi vrućim seksom na vašu inicijativu, vaš je muškarac potpuno i apsolutno sretan. A kao što rekosmo, kad je muškarac sretan ...

19.05.2013. 20:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh