Metro-portal.hr

objavljeno 19.05.2013. 20:34:00
DRAGI ...

Kako pokazati svom muškarcu da ga volite

Volim te se može reći na tisuću raznih načina, a evo nekih koji najbolje pale kod muškaraca

Povremena pusa pada na plodno tlo
Povremena pusa pada na plodno tlo (FreeDigitalPhotos)

Muškarci, ma koliko voljeli glumiti da su frajeri, ipak više od toga vole kad im žena pokaže da ih voli. To može biti i nježan poljubac uz izjavu ljubavi, no većini su ipak draža konkretna djela.

Recimo, žude za pažnjom baš kao i mala djeca, pa ako za večerom tipkate poruke na mobitelu, oni misle da vas baš briga za njega. Naravno, ženama je multitasking urođen, a kako muškarci tako ne funkcioniraju, mogli bi vas krivo shvatiti. Znači, osmijeh i pogled prema njemu bit će dovoljni.

Kad smo već kod večere, ona stara o ljubavi koja dolazi kroz želudac tu vrijedi više od svega, pa će tako vašeg muškarca prožeti veselje kad na stolu ugleda omiljenu hranu i bit će siguran u vašu ljubav.

Naravno, ego je kod muških dosta važan čimbenik, pa kad partner vidi da ste se lijepo sredili samo za njega, tj. da po kući ne hodate u staroj trenirci i majici s rupama, on je sretan, a kad je muškarac sretan, žena može od njega tražiti što god hoće ...

Uz par povremenih komplimenata plasiranih u pravim trenucima izbrisat ćete svaku sumnju iz njegove glave, a ako mu uz to ne zanovijetate zbog njegovih hobija, primjerice nogometa s dečkima, vi ste kraljica njegovog svemira. Naime, tako mu pokazujete da imate povjerenja u njega, što je vrlo važno za vezu.

Ako uz sve to povremeno sjednete kraj njega ispred televizora i počnete se maziti, pa to završi vrućim seksom na vašu inicijativu, vaš je muškarac potpuno i apsolutno sretan. A kao što rekosmo, kad je muškarac sretan ...

19.05.2013. 20:34:00
http://metro-portal.hr/kako-pokazati-svom-muskarcu-da-ga-volite/78210/