« Žene
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
PAMETNO

Kako odabrati poklon za njega

Kupnja poklona za suprotni spol gotovo se uvijek čini poput kompliciranog zadatka jer na davanje poklona gledamo s vlastite perspektive.

Što pokloniti dragome?
Što pokloniti dragome? (Pexels)
Više o

savjeti

,

poklon

,

pokloni za muškarca

Kupnja poklona za suprotni spol gotovo se uvijek čini poput kompliciranog zadatka. Jedna od najčešćih pogrešaka koje žene čine čine kad kupuju poklon za muškarca, bilo kad kupuju dar za tatu, brata ili supruga je ta da ga biramo na temelju onoga što se nama čini kao vrijedan poklon.

To se događa zato jer na davanje poklona gledamo s vlastite perspektive. Ženama je, kada dobivaju poklon, važna pažnja s kojom se on poklanja, no muškarci cijene nešto sasvim drugo - praktičnost.

Pet stvari koje morate imati na umu kad kupujete poklon za njega:

1. Hoće li mu koristiti? Radi li se o poklonu koji će mu koristiti na poslu? Je li to nešto što će mu hobi učiniti još zabavnijim?

2. Nemojte previše razmišljati. Muškarci zasigurno neće provesti sate analizirajući dublje značenje vašeg poklona već gledati njegovu funkcionalnost.

3. Obratite pažnju na ono što sam sebi voli kupovati. Ako ima hobi koji od njega ponekad zahtijeva da uloži veću cifru, pa mu predložite da mu pomognete u kupnji, cijenit će što ste primijetili stvari koje su mu važne.

4. Obratite pažnju na to kako provodi slobodno vrijeme. To će vam reći što mu je važno, a s time i što bi cijenili u poklonu.

5. Sjetite se onoga što mu treba. Je li ikad naglasio da zaista našto želi ili treba, pa makar se vama činilo poput stvari kojoj nije bilo potrebno posvetiti detaljnu pažnju? Sada je vrijeme da iskoristite tu informaciju

Piše: Andrea Holi
04.10.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh