« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
SAVJETI

Kako ispuhati trbuh prije odlaska na odmor

Ako postoji dio godine kad svakodnevno želimo da smo bili pametniji u ostalim godišnjim dobima, to je ljeto - trbuščić koji ne želi nestati prije odlaska na odmor izvor je trajnih frustracija ... do sada

Kako postići liniju za plažu
Kako postići liniju za plažu (Arhiva)
Više o

plaža

,

kupaći kostim

,

trbuh

,

ispuhavanje trbuha

,

kako smanjiti trbuh

,

omlet od bjelanjaka

Trbuh je najgori neprijatelj na plaži, a mnogima stvarno zadaje glavobolje, pogotovo ako im dijete i vježbanje baš i nisu najdraže stvari u životu. Stoga donosimo nekoliko savjeta kako jednostavno ispuhati trbuh prije odlaska na odmor ili plažu.

Recimo, ako za doručak ili obrok prije plaže pojedete omlet od bjelanjaka, on će djelovati kao diuretik i izbacit će vam višak vode iz tijela, a ujedno će vas proteinima zasititi dovoljno da izdržite boravak na plaži.

Večernje uživanje u kadi pojačajte kupkom od gorke soli - stavite dvije šalice gorke soli u toplu vodu što će biti dovoljno da se učinkovito opustite i potaknete pojačano znojenje, što će iz tijela izbaciti toksine, smanjiti celulit i riješiti vas viška tekućine. 

Naravno, gazirana pića izbjegavajte u širokom luku prije i na plaži, alternativa je obična voda ili domaći ledeni čaj, a možete i pripaziti na unos brokule, cvjetače i kelja koje napuhuju zbog velikog udjela vlakana, pa je bolje navaliti na tikvice i krastavce.

Ako uz to jedete sporije, unosit ćete manju količinu zraka s hranom, a voće nakon obroka napravit će samo probleme - ostat će u probavi i početi fermentirati, što će uzrokovati napuhanost. Voće jedite barem dva sata nakon obroka, a desert jednostavno preskočite.

11.07.2015. 11:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh