« Život
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
ZNATE LI?

Kako dobro ući u Novu godinu

Kažu da je u Novu godinu s nekim stvarima dobro ući, a s nekima pak ne. Što je dobro, a što nije prema nekim narodnim vjerovanjima i Feng Shuiu donosim u nastavku.

Ne zaboravite odjeću... ;)
Ne zaboravite odjeću... ;) (Arhiva)
Više o

Feng shui

,

Nova godina

Za dobru novu godinu Feng Shui podrazumijeva da se osoba opremi bojama i stvarima koje će joj donijeti više novaca, sreću i blagostanje. Uglavnom je riječ o stvarima koje su crvene boje jer je crvena vatrena boja koja predstavlja vatreni element i snažan je simbol napredovanja i bogatstva.

U Novu godinu najbolje je ući u crvenoj boji tako što ćete nositi crvenu odjeću i novogodišnju večer bi trebali provesti baš u toj boji. Nije važno ako baš nemate crvenu odjeću, važno je da barem nešto na vama bude crveno, pa makar i nakit.

Kada smo kod nakita, savjetuje se da nosite diskretni zlatni nakit jer ćete na taj način prizivat više novaca i obilje u novoj godini kako za vas tako i za vaše najbliže.

Velika torba simbolizira očekivanje dobrih stvari, a veličina simbolizira puno mjesta u kojem se mogu smjestiti sve blagodati ovog svijeta.

Crveni novčanik je neizostavan detalj koji simbolizira da je osoba spremna primiti novo bogatstvo prilikom ulaska u novu godinu, ali ne samo materijalno nego i duhovno jer crvena boja pomaže privući dobre vibracije.

Više savjeta pronađite na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
28.12.2021. 09:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    28.12.2021. 09:49
    lako za odjecu najvaznije da u novu udemo veselo pozitivno
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh