« Žene
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
SAVJETI

Kako do čvrstih i lijepih grudi

Savjeti stručnjaka ponekad su teško prihvatljivi, no za ovaj smo potpuno sigurni da ima apsolutnu podršku - muškaraca

Za čvrste grudi - odbacite grudnjak
Za čvrste grudi - odbacite grudnjak (Shutterstock)
Više o

hrana

,

grudnjak

,

grudi

,

povećanje grudi

,

čvrste grudi

Grudi su, budimo otvoreni, ono što muškarci najviše vole na ženama. Ukusi su, naravno, različiti, pa se vole velike ili male, no čvrste grudi uvijek su na vrhu top liste najdražih ženskih dijelova tijela.

Znanstvenici su se pozabavili problematikom čvrstoće grudi i došli su do zaključka koji, na prvi pogled, djeluje prilično kontradiktorno - naime, oni preporučuju da za čvrste grudi trebate odbaciti grudnjak.

Kako su grudnjaci upravo izmišljeni da bi podigli grudi, očuvali ih čvrstima i mladima te pritom i vlasnice većih grudi sačuvali od bolova u leđima.

Ipak, znanstvenici tvrde upravo suprotno jer nenošenje grudnjaka uzrokuje jačanje mišića grudi koje se tako same održavaju čvrstima i mladalački svježim.

Uz to, tvrde da se oslobađanjem grudi stega grudnjaka poboljšava i kvaliteta kože na grudima, pa ne sumnjamo da će ova teorija naići na velik broj pristaša, naročito u redovima muškaraca. 

Vjerujemo da ne treba ni spominjati da su istraživanje radili Francuzi, a možemo samo zamisliti s kojim su žarom prionuli na istraživanje ...

29.01.2014. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh