« Život
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
TRIKOVI

Kako da vam ponedjeljak postane - dobar dan

Ponedjeljak je većini ljudi prilično mrzak, da ne kažemo najgori dan u tjednu, no to ne mora biti tako - samo primjenite par trikova

Evo kako ćete zavoljeti ponedjeljak
Evo kako ćete zavoljeti ponedjeljak (Arhiva)
Više o

savjeti

,

ponedjeljak

,

trikovi

,

najgori dan

Ponedjeljak je mnogima depresivan dan, najgori u tjednu, dan koji bi najradije prespavali ... i to iz jednostavnog razloga - počinje novi radni tjedan. Naravno, to se mijenja na godišnjem odmoru, no to je ipak premalo da bi se potpuno okrenuo naš odnos prema prvom danu u tjednu.

Kako to nije pretjerano konstruktivno razmišljanje, evo par trikova koji će vam od ponedjeljka napraviti potpuno novi i drugačiji dan, onaj koji vam je sasvim u redu ....

Budite zahvalni - nema boljeg načina za početak dana koji ne volite od prisjećanja na sve lijepo što vam se dogodilo u životu i izražavanja zahvalnosti za ono što imate i što ste prošli u životu. Uz jutarnju kavu prisjetite se lijepih trenutaka i odmah ćete se osjećati bolje. 

Prestanite razmišljati - mnogi od nas skloni su pretjeranom analiziranju svakog, pa i najmanjeg događaja i traženja uzroka problemima, bili oni stvarni ili ih mi stvorili u svojoj glavi. Jednostavno - prestanite, pronađite svoj unutanji mir i uživajte.

Radite - da, to je prvi dan novog radnog tjedna, pa samo - počnite raditi ono što trebate i nemojte od toga raditi dramu. 

Vrlo jednostavno, nije li?

08.08.2016. 09:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh