« Život
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
SAVJETI

Kako da vam kuća uvijek bude čista

Za slučaj da nemate vremena, a baš vam se ni ne da previše gubiti vrijeme svakoga dana na čišćenje svog doma, evo par sjajnih savjeta

Ne treba vam sve ovo :)
Ne treba vam sve ovo :) (Arhiva)
Više o

savjeti

,

čišćenje

,

čista kuća

Čišćenje dlaka. Namočite gumene rukavice i pređite njima preko kauča, deke ili gdje god su vaši ljubimci za sobom ostavili dlake.

Kamenac. Ne trebaju vam skupa sredstava za uklanjanje kamenca. Sve što vam treba je polovica limuna. Limunov sok će učiniti ostalo.

Ulaštite pribor za jelo. Ne gubite vrijeme na čišćenje cijelog seta. Ukoliko vam stižu nenadani gosti na večeru, ispolirajte samo ono što će vam koristiti. Ne trebaju vam nikakvi skupi preparati za poliranje, dovoljne su ivlažne maramice.

Mikrovalnu pećnicu najlakše će te očistiti tako da u nju stavite pola limuna.Okrenite na najjače 5 minuta. Prebrišite je vlažnom krpom. Uz to će i mirisati.

Pločice na zidu i podu najučinkovitije će te oprati toplom slanom vodom s malo alkoholnog octa. Zagrijte vodu i dobro je posolite prije nego zakuha. Dodajte žlicu octa i šaku mirisne soli. Otopina će razgraditi i najtvrdokorniju prljavštinu, a mirisna sol će prostoriji dati ugodan miris, piše N1info.

24.04.2015. 13:40:31
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh