« Žene
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
DRAGI ...

Kako ćete očarati muškarca

Nakon što ste privukli pažnju muškarca koji vam se sviđa, trebate ga i zavesti, pa donosimo četiri glavna aduta u tom poduhvatu

Što trebate napraviti da ga zavedete
Što trebate napraviti da ga zavedete (Arhiva)
Više o

žene

,

savjeti

,

zavođenje muškaraca

,

zavođenje

Zavođenje muškaraca ne zvuči na prvu kao nešto komplicirano, jer je prilično lako privući njihovu pažnju, no ako mislite da je to dovoljno - varate se. Tek nakon toga slijedi pravi posao: treba ih očarati i zavesti do kraja.

>> Zavođenje muškaraca nije teško >>

Prvi savjet koji nude stručnjaci je - budite svoji. Nemojte glumiti nešto što niste, opustite se i pokažite svoje pravo lice. Prije ili kasnije u vezi će ono i tako izaći na vidjelo, a onda bi moglo biti povrijeđenih ako se drastično razlikuje od onog koje ste pokazivali na početku.

Uz to, svoje kvalitete trebate otvoreno pokazati - muškarci vole snažne i samosvjesne žene, pune samopouzdanja koje znaju što žele i kako to dobiti. 

>> Trikovi za zavođenje koji uvijek pale >>

U cijelom tom procesu morate paziti na svoje dostojanstvo - može ono biti prezgodan i platiti sjajnu večeru i piće, no to svejedno ne znači da vi trebate odmah pasti na to i prepustiti mu se bez granica. Držite se svoje savjesti i radite kako vam ona nalaže.

>> Savršeni savjeti za zavođenje >>

Za kraj, odmah mu pokažite da će kraj vas imati prostora za sebe, da ga ne mislite gušiti i nadzirati što radi svake sekunde. Takav pokazatelj povjerenja njemu će goditi, uzvratit će istom mjerom, a ako ga zloupotrijebi - krenut ćete dalje.

 

06.03.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh