« Seks
objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca
HE HE

Kako će vaš mali izgledati veliki

Znamo da stručnjaci tvrde da je za kvalitetu seksualnog života veličina penisa možda i najbeznačajniji faktor, evo par poza u kojima će i oni neveliki izgledati prilično dobro

Evo kako se to radi...
Evo kako se to radi... (Arhiva)
Više o

seks

,

muškarci

,

poze

Veličina penisa noćna je mora svakog muškarca koji se ne može podičiti svojim.. je'l, prijateljem. Ako je mali, mali je i ne možete ga povećati ma koliko se trudili.

Naravno, na znanje i ravnanje - to nije odlučujući faktor za kvalitetu seksa, zapravo se ne bi trebali oko toga pretjerano brinuti.

Ipak, za one koji stalno histeriziraju oko toga, evo par poza koje će sve to nadoknaditi.

>> Omiljene seksualne poze horoskopskih znakova >>

Kako bi vam penis izgledao većim, a i partnerica ga takvim osjetila, isprobajte jednu pozu otraga. Ispod trbuha posložite jastuke i polegnite na njih partnericu skupljenih nogu. Vi ste iza, također skupljenih nogu. Uz lagano naginjanje na partnericu i doživljaj težine intenzitet i dojam veličine je zagarantiran.

>> Seksualne poze koje muškarci obožavaju >>

Misionarska poza s prekriženim nogama zanimljiva je modifikacija u kojoj žena leži na leđima dok joj muškarac drži prekrižene noge u zraku. Kako tvrde stručnjaci, penetracija je intenzivnija i penis se doimlje bitno većim nego što jest.

Za kraj, sklupčana poza u kojoj se žena skupi, a muškarac je iza nje - vrlo je intimna jer se tijela potpuno dodiruju, a penis definitivno daje dojam veličine.

I da, zadnji trik na kraju - vagina je najosjetljivija na ulazu, pa vi dobro razmislite...

25.02.2021. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    25.02.2021. 23:04
    ljeti na plazi s lijepim turistkinjama
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh