« Život
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
SAVJETI

Kako brzo ojačati samopouzdanje

Što diže samopouzdanje muškarcima? Na prvom je mjestu u anketama sunčan dan, a nakon njega dolazi svježe obrijano lice

Obrijan, u novom odijelu po sunčanom danu :)
Obrijan, u novom odijelu po sunčanom danu :) (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

samopouzdanje

,

muškarci

Samopouzdanje bi svi željeli imati, naravno ne bahatost i preveliki ego nego onu potrebnu količinu koja neće preći granicu. To i nije tako teško jer samopouzdanje najbolje potiču male stvari, a ne uspjeh na poslu ili velike količine novaca, kako se često misli.

Kao i u svemu ostalome, i ovdje postoje prilično velike razlike među spolovima, pa da vidimo što kažu istraživanja kako spolovi dižu samopouzdanje sitnicama.

>> Ojačajte svoje samopouzdanje u 7 dana >>

Primjerice, što najbolje diže samopouzdanje muškarcima? Na prvom je mjestu u anketama sunčan dan, a nakon njega dolazi svježe obrijano lice (iako je dokazano da žene najviše vole trodnevnu bradu, muškarcima je glatko lice odlična stvar). 

>> Kako žene podižu samopouzdanje >>

Nakon toga na listi je novo odijelo, zatim svježe oprani zubi pa aftershave ugodnog mirisa. Može se zaključiti da je muškarcima, ustvari, izgled na prvom mjestu kad se pogleda Top 5 stvari koje dižu samopouzdanje.

Tek na šestom mjestu nalazi se pohvala na poslu, odmah iza nje je nova frizura, a začuđujuće visoko osmo mjesto pripalo je spavanju na čistoj posteljini. Top 10 zatvaraju učenje nove vještine i pristanak potencijalne partnerice na izlazak.

>> Kako samopouzdanje utječe na vašu vezu >>

Lista podizača raspoloženja za žene nije toliko različita u globalu, no ipak postoji nekoliko ključnih razlika i drugačije poredanih prioriteta. Prvo je mjesto zauzela nova frizurasunčan dan i ženama je jako drag pa je stigao na drugo mjesto, da bi na trećem pronašli - šetnju u visokim potpeticama.

Visoko četvrto mjesto ima učenje nove vještine, a hedonizam probija iz plasmana rezervacije odmora na peto mjesto. 

Nakon toga slijedi niz sitnica vezanih za izgled, pa su tako obrijane noge (pandan muškom obrijanom licu) na 6. mjestu, dobar ruž za usne je sedmi, dok je sjajan ten začuđujuće nisko, tek na osmom mjestu.

 

01.07.2015. 10:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh