« Fun
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
ZA PRAVE ZNALCE

Kako biti siguran da je Ona doživjela orgazam

U čemu je tajna i kako sami možete procijeniti je li vaša partnerica upravo doživjela klimaks, dok se diže iz kreveta i odlazi do frižidera napraviti vam ogromni sendvič?

Ako ovo nije pouzdan znak, ne znamo što jest
Ako ovo nije pouzdan znak, ne znamo što jest (gaoxiaoo.com)
Više o

muškarci i žene

,

vaginalni orgazam

,

ženski orgazam

,

klitoris

Ni na trenutak nismo posumnjali da su naši vjerni muški čitatelji u vrlo visokom postotku vrhunski stručnjaci, da ne kažemo gurui, kad je zadovoljavanje partnerica u krevetu, ali i izvan njega, u pitanju.

Ipak, za onaj mali postotak izgubljenih muških duša koje lutaju ovim svijetom u potrazi za odgovorom na dvojbu glumi li njihova partnerica orgazam ili ne, odlučili smo napisati nekoliko redaka koji bi im mogli pomoći u tom traženju.

Stvari naime stoje ovako. Kad se radi o postizanju vrhunca, žene do njega mogu doći na dva osnovna načina: izvana i iznutra.

Orgazam iznutra dolazi iz čuvene G-točke i može ga, zbog fizioloških razloga, doživjeti ograničeni broj žena, tek svaka peta.

Orgazam izvana način je na koji velika većina žena postiže orgazam, i to je onaj „tradicionalni", do kojeg dolazi direktnom stimulacijom klitorisa.

Sad kad smo riješili osnove, bacimo se na otkrivanje jesu li njezini uzdasi zadovoljstva tek proba za audiciju na glumačku akademiju ili vi stvarno znate što radite.

Kako saznati je li orgazam bio pravi? Jednostavno. Prema načinu njenog hoda. Ne šalimo se. Čitajte dalje.

Grupa seksologa (zvuči kao sasvim legitimno zanimanje) sa Sveučilišta Catholique de Louvain iz Belgije proučavali su vezu između načina na koji žena hoda i njene povijest vaginalnih orgazama. Polovica žena u grupi nikad nije doživjelo vaginalni orgazam, dok druga polovica jest. Znanstvenici su tada morali procijeniti u koju skupinu spada neka žena, i to prema načinu na koji hoda prostorijom.

Čini se kao potpuno suluda ideja, ali najbolji dio tek slijedi. Naime, ono što će začuditi svakoga s funkcionalnim stanicama jest činjenica da se ova „taktika" pokazala i više nego pouzdanom, budući da je uspješnost pogodaka bila gotovo 90 posto.

U čemu je tajna i kako sami možete procijeniti je li vaša partnerica upravo doživjela klimaks, dok se diže iz kreveta i odlazi do frižidera napraviti vam ogromni sendvič?

Znanstvenici tvrde kako su žene koje su doživjele orgazam imale duže korake, primjetno veću rotaciju kukova te znatno bolji tonus trbušnih mišića i bedara. Drugim riječima, više su drmale bokovima, više poleta u hodu i nisu izgledale kao da su upravo stiskale tenisku lopticu svojim bedrima. Jednom riječju, opušten, ali samopouzdan hod.

Vrlo znanstveno, nema što.  Nemate pojma kako nam je žao što ste ovo morali čitati.

20.01.2012. 14:25:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Dostava po noći
    20.01.2012. 22:01
    Nije li jednostavnije pitati i pratiti lice?!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh