« Fun
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
KAKVOG LI PITANJA!

Jeste li superžena?

Pustite modne časopise, portale i blogove - pitali smo muškarce što neku ženu čini zabavnom, poželjnom i privlačnom, a njihovi su nas odgovori poprilično iznenadili

Fotografija vijesti
Više o

savjeti

,

muškarci i žene

,

vještine

,

superžena

Vjerujemo da ne prođe niti dan, a da vas naslovnica nekog časopisa ili portala ne zaspe savjetima o tome kako biti dobra supruga, sexy zavodnica, vruća ljubavnica i uspješna poslovna žena. Ili najčešće sve ovo odjednom. Mi smo odlučili otići potpuno drugom rutom i upitati muškarce što zapravo čini neku ženu zabavnom, poželjnom i privlačnom. Njihovi su nas odgovorili poprilično iznenadili. Prepoznajete li se u kojem?

Ako je vjerovati muškarcima, superžena mora znati:

1. Promijeniti gumu na automobilu

Iako na tržištu postoje različiti proizvodi za „prvu ruku" kad nam se probuši guma, žena koja zna promijeniti gumu apsolutno je neodoljiva svakom muškarcu. Na kraju krajeva, najčešće će biti sasvim dovoljno da vi samo počnete, budući da će se u roku nekoliko minuta oko vas okupiti cijela sila frajera koji će vrlo rado dovršiti posao za vas.

2. Izmijeniti ulje

Nije li potpuno glupo nekome plaćati par stotina kuna da napravi nešto što će vama uzeti petnaestak minuta vremena da napravite sami?  Kao i kod mijenjanja guma, i ovo je jedna od stvari oko koje će vam svaki frajer rado udijeliti neki koristan savjet.

3. Zadovoljiti samu sebe

Znamo da imate super frajera koji je pravi čarobnjak među plahtama. Ipak, ponekad djevojke vole uzeti stvari u svoje ruke i družiti se same sa sobom te u tome nema apsolutno ničeg lošeg. Na kraju krajeva, nitko nije rekao da on ne smije gledati..

4. Pričati viceve

Mnogi će vam ljudi reći da je sposobnost pričanja viceva nešto s čim se osoba rodi te da se to naprosto ne može naučiti. Možda je to i točno, ali to vas uopće ne treba zabrinjavati. Frajeri obožavaju žene sa smislom za humor, pa makar on i ne bio vrhunski. Da samo znate kakve im mrvice bacaju druge žene, shvatili biste zašto se kao manijak smije na vaš loše ispričan vic.

5. Usavršiti jedno jelo do remek-djela

Dajte mašti na volju i izaberite nešto što nikad niste kuhali, pa ga naučite pripremati u maniri najboljih svjetskih chefova. Što je jelo egzotičnije, tim bolje. I naravno, čuvajte recept kao zmija noge.

6. Investirati novac

Ne morate biti poput onih znojnih muškaraca koji u deliriju neprestano nešto viču jednu drugima da biste oplodili svoj novac na tržištu kapitala. Načina za investiranje stvarno je mnogo, a na vama je da na temelju potpune i točne informacije odlučite koji je za vas najbolji. Naravno, uvijek morate biti spremni i na mogućnost da izgubite sve, stoga ulažite samo onaj višak novca koji ne trošite za životne potrebe.

7. Naučiti neki sexy ples

Kao i kod jela, slobodno dajte mašti na volju. Nama je klasika još uvijek nenadmašna, stoga nam je osobni favorit tango, ali vi slobodno odaberite ono što pristaje vašoj osobnosti. Što god to bilo, s plesom ne možete pogriješiti.

8. Napraviti profesionalnu fotografiju

Odlučite li ju napraviti za nošenje u novčaniku, stavljanje na Facebook ili možda neki sajt za online dejtanje, to je doista vaša stvar i u to vam se nećemo miješati. Poziranje za profesionalnu fotografiju na kojoj će stručnjak izvući sve ono najbolje iz vašeg izgleda odlično je za samopouzdanje i vrijedno apsolutno svake potrošene kune.

9. Spojiti računalo

Dobro, ukoliko spajanje računala koristite kao ispriku da vam onaj slatki dečko iz tehničke službe dođe spojiti utikač u utičnicu (i doista mislimo utikač i utičnica, nemojte se cerekati!), onda prihvaćamo ispriku. S druge strane, ukoliko već znate promijeniti gumu, nemate apsolutno nikakvo opravdanje da glumite primadonu svaki put kad se radi o hvatanju u koštac s nekakvom tehnologijom.

10. Snalaziti se u prostoru

Znamo da se žene po prirodi stvari lošije snalaze u prostoru (ili nas u to barem pokušavaju uvjeriti), ali s obzirom na količinu pristupačne i napredne tehnologije koju danas imamo na raspolaganju, samo potpuna nezainteresiranost može biti opravdanjem zašto ste se izgubili tražeći put do spajanja za autocestu. 

20.01.2012. 11:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh