« Seks
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
HE HE

Kakav vam je seksualni život?

Zavirite u svoje ladice - ako pronađete dovoljno seksi rublja da ne morate obući isto mjesec dana i dovoljno igračaka za omanji sex shop ... vaš je seksualni život ludo dobar

Je li vam dobro u krevetu?
Je li vam dobro u krevetu? (Arhiva)
Više o

seks

,

seksualni život

,

kvaliteta

Seksualni život često je ljudima dobar, no oni niti ne znaju da je tome tako pa se ponekad i žale, no bez razloga. Kako znati da je zapravo sjajan? Postoji nekoliko jasnih znakova koje nije teško prepoznati ako se na njih obrati pažnja, u slučaju da baš ne idete u sve detalje s prijateljicama pa su vam one očito zavidne.

Recimo, ako ste prva osoba koje prijateljice zovu kad im ponestane inspiracije, želje ili iskre u spavaćoj sobi, možete biti sigurni da ste, ako ništa drugo, na najboljem putu do sjajnog seksualnog života. 

>> Dobar seks traje zauvijek >>

Ako vam se to nije još dogodilo, vjerujte da hoće u slučaju da dođete do opisivanja nekih poza koje ste vi isprobali, a one vas blijedo gledaju ... ili kad im kažete da vam je jutarnji seksnajbolji doručak koji redovito konzumirate.

>> Što je ženama dobar seks >>

Za kraj, zavirite u svoje ladice - ako pronađete dovoljno seksi rublja da ne morate obući isto mjesec dana i dovoljno igračaka za omanji sex shop ... vaš je seksualni život ludo dobar.

19.03.2016. 21:49:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh