« Seks
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
ZNATE LI?

Što je ženama dobar seks?

Žene jako dobro znaju kakav seks treba biti da bi bio dobar, pa bi možda bilo krajnje vrijeme da i vi to saznate

Znate li ili pretpostavljate :)
Znate li ili pretpostavljate :) (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

dobar seks

,

najbolji seks

Seks je samo jedna od stvari koje muškarci i žene doživljavaju potpuno različito, tako da nije čudno što muškarci najčešće nemaju pojma što žene misle kad kažu da je seks bio dobar. Ako ste se pitali što to znači, a trebali ste, evo par odgovora koji će vam upotpuniti znanje.

Vjerovali muškarci tome ili ne, predigra je nešto što žene smatraju integralnim dijelom seksa, i to prilično važnim, tako da dobar seks uključuje predigru, a to nije oštar pogled ispod šume od obrva i pusa ...

Opuštenost je ono što je ženama najvažnije kako bi postigle orgazam, prema tome, na muškarcu je da napravi sve što treba kako bi se žena osjećala ugodno i imala povjerenja u njega.

Poznavanje erogenih zona smatra se osnovama seksa, a to je nešto što sigurno nećete naučiti gledajući porniće, stoga, istražujte i igrajte se, napravite to nježno i čvrsto u isto vrijeme i imate velike šanse da se o vašem seksu govori kao o dobrom. 

Za kraj, dvije jako važna pojma uključena u sliku dobrog seksa - jezik i klitoris. Prvog trebate znati koristiti, kako za poljupce tako i na ostatku tijela, uključujući i klitoris za koji trebate znati i gdje je i što treba raditi s njim.

Teško? Vježbajte ...

31.01.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh