« Seks
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
OSJETLJIVI ...

Što muškarcima najviše smeta u seksu

Muškarci nisu uvijek raspoloženi za seks, vjerovali ili ne, a evo i liste stvari koje im najbrže mogu pokvariti raspoloženje

Hmmm, u čemu je problem?
Hmmm, u čemu je problem? (Shutterstock)
Više o

seks

,

oralni seks

,

muškarci

,

raspoloženje

,

seksi igračke

Muškarci su, barem prema mitovima koji kruže unaokolo, uvijek raspoloženi za seks i nikad nemaju problema. Naravno, istina je potpuno drugačija, pa evo nekoliko "sitnica" koje im lako mogu uništiti raspoloženje.

Na listi vode razne igračke za seks jer su potpuno svjesni da nemaju šanse protiv, primjerice, silikonskim vibratorom koji se rotira i ima nekoliko brzina, a uz to je bitno veći od njegovog ponosa. 

>> Muški problemi koji mogu zagorčati seksualni život >>

Oralni seks vole i žele oba spola, no muškarci se stalno nadaju da je to ženama nevjerojatno veselje, pa im usiljeni osmijeh i zatvorena usta partnerice koja trči u kupaonu ispljunuti spermu definitivno kvare raspoloženje za ubuduće.

>> Najčešći muški problemi u seksu >>

Muškarci su također osjetljivi na razinu zvukova tijekom seksa i tu su prave primadone - smeta im kad je potpuna tišina, no ni vrištanje im ne odgovara, kao ni pitanje nakon seksa - to je to? Iz tog kreveta nastojat će pobjeći što prije ...

>> Zašto muškarci odbijaju seks >>

Naravno, ne smijemo zaboraviti standardnu jadikovku kako njemu s prezervativom nije uopće dobro, a preuranjenu ejakulaciju bolje je i ne spominjati - nema muškarca kojoj se nije dogodila i slijedećih par puta bit će priličnih problema.

15.08.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh