« Žene
objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci
SEXY

Kada se žene osjećaju najbolje

Žene su sebi najseksipilnije s 28 godina, a najbolje se osjećaju s 32 godine

Jasni ciljevi i dobar partner daju samopouzdanje
Jasni ciljevi i dobar partner daju samopouzdanje (DeviantArt)
Više o

žene

,

samopouzdanje

,

izgled

,

seksipil

Žene su rijetko zadovoljne svojim izgledom i uvijek imaju nešto što bi barem malo promijenile, no istraživanje britanskog proizvođača higijenskih proizvoda Lil-Lets pokazalo je da ipak postoje periodi u životu kad su u potpunosti zadovoljne sobom.

Prema istraživanju, pune su samopouzdanja s 32 godine, iako su se četiri godine ranije osjećale najviše seksi. U dobi od 32 godine tri četvrtine žena prihvatilo je svoj izgled i ne bi ga mijenjalo ni u kom slučaju, a preko polovice je ponosno na svoje tijelo.

Gotovo četvrtina žena te dobi vjeruje da su im najjače oružje oči, a jedna petina ističe svoje grudi kao glavni atribut, dok tek 13% njih smatra da im je mozak najjače oružje u životu.

Najveći postotak žena, čak 41% bi promijenilo izgled svojih nogu kad bi baš morale nešto mijenjati, jer smatraju da bi trebale biti dulje i mršavije.

Zašto su u tridesetima pune samopouzdanja saznaje se iz odgovora njih 60% koje vjeruju da su za to zaslužni jasni životni ciljevi, a preko polovice smatra da je jedan od glavnih razloga stabilan odnos s partnerom i dobar društveni život.  

25.07.2012. 08:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh