« Knjiga
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
SUBOTA 13.11.

'Kad se ima kome dati' Anje Šovagović danas na Interliberu

Knjiga Ane Šovagović sastoji se od dvaju tematskih blokova - u prvom govori o sebi, a u drugom promišlja o smislu kazališta, glumcu i ulogama - OSVOJITE KNJIGU

Kad se ima kome dati
Kad se ima kome dati (Mozaik)
Više o

potpisivanje knjiga

,

Interliber

,

nagradna igra

,

Kad se ima kome dati

,

Anja Šovagović

Predzadnjeg dana Interlibera na štandovima Mozaika predstavit će se Anja Šovagović sa svojom knjigom 'Kad se ima kome dati'.

Ova knjiga sastoji se od dvaju tematskih blokova: u jednome od njih autorica pripovijeda o sebi, o obitelji u kojoj je odrasla, ponajprije o ocu Fabijanu Šovagoviću, a u drugome donosi svoja razmišljanja o smislu kazališta, glumcu, ulogama koje je radila. O Šovagoviću govori kao o roditelju, impulzivnom i strasnom, namrgođenom i svojeglavom, koji u kuću nije donosio emocije s kazališne pozornice, nego ih je posredovao u njihovoj najčistijoj manifestaciji.

Osvojite knjigu na Metro portalu!

Eseji o kazalištu pak imaju trajnu vrijednost: premda je riječ o osobnim iskustvima koja se ne mogu mehanički primijeniti poput gotovog recepta, komotno mogu novim generacijama poslužiti kao svojevrsni »udžbenik glume«, ponajprije zbog stajališta koje autorica zastupa i načina na koji o glumi razmišlja.

Potpisivanje knjige trajat će od 16 do 18 sati u 5 paviljonu na štandovima 5c i 7c.


13.11.2010. 07:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh