« Seks
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
HE HE

Kad je ženama seks najbolji

Žene mladost očito uludo troše na seksualna iskustva, jer je više relevantnih istraživanja i anketa pokazalo da je ženam najbolji seks nakon četrdesete

Treba dogurati do polovice života da bi seks bio dobar
Treba dogurati do polovice života da bi seks bio dobar (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

četrdesete

Seksualni život ženama je nekad izvor frustracija, nekad užitak, a nekad im je zapravo svejedno jer su upale u rutinu. No, kad je zapravo ženama najbolje u krevetu?

Novo je istraživane je pokazalo da žene nakon 40. godine života imaju bolji seksualni život od žena u nekom drugom životnom stadiju. Razlog je, prema odgovorima ispitanica, zapravo vrlo jednostavan - žene u toj dobi manje se opterećuju izgledom, pa samim time imaju više samopouzdanja i bolji seksualni život.

Nevjerojatno velikih 80 posto žena kaže da su puno maštovitije u seksu nego kada su imale 20, a 60 posto njih kaže da lakše izražavaju svoje potrebe, želje, osjećaje i razmišljanja. S druge strane, petina žena mlađih od 30 godina se pretvaraju da su zadovoljne seksualnim životom, dok je to slučaj kod samo 7 posto žena koje su navršile četrdeset godina.

>> 8 tipova seksa koje svaka žena mora probati prije nego se skrasi

Uz to, čak 58 posto žena tvrdi da im je najbolji seks u braku jer su tada dosta iskusne, imaju manje briga nego kada su bile mlađe, pa se mogu i više opustiti u spavaćoj sobi. Logičan je zato i podatak da je samo pet posto udatih žena koje su bile nevjerne tada imale najbolji seks.

Stoga, ako ste mladi i seks vam je bezveze ... ima vremena!

08.07.2015. 23:04:08
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh