« Žene
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
BUDITE SIGURNE

8 tipova seksa koje svaka žena mora probati prije nego se skrasi

Ljudi se razlikuju, no ako spadate pod osobu koja voli istraživati i isprobavati različite stvari prije nego se upusti u ozbiljnu vezu, onda je ovaj članak baš za vas

Seks s mlađim može biti zanimljivo iskustvo
Seks s mlađim može biti zanimljivo iskustvo (Shutterstock)
Više o

žene

,

vrste seksa

,

iskustvo

Naravno, prva stvar koju na koju trebate osobito pripaziti jest vaše zdravlje. Ne isplati se nimalo riskirati zbog pola sata užitka. No ako ste dobro ispitali terent i aspolutno ste sigurni, pogledajte kojih 8 tipova seksa morate probati prije nego se skasite.

1. Seks sa zgodnim strancem - jedva da možete izgovoriti njegovo ime, ali vam je njegov naglasak vrlo privlačan. Bilo kako bilo, nemojte propustiti ovu šansu, a usto možete naučiti nešto o drugoj kulturi, običajima pa i koju stranu psovku.

2. Seks sa "onim pravim" - mislili ste da je on taj, ali nije. Slomio vam je srce i pitate se hoće li seks ikada biti tako dobar. No kada sretnete doista onog pravog, znat ćete da je ovaj bio samo test koji će vašu vjernost učiniti jačom.

3. Obdareni - oko ovoga su stvoreni mnogi mitovi, te ako vam se puži šansa probajte, inače ćete se uvijek pitati koliko veliki je preveliki. Na kraju krajeva, imat ćete osobno iskustvo da veličina zapravo nije važna.

4. Loš seks - to je onaj tip seksa nakon kojega se odmah želite istuširati. Pomoći će vam da cijenit dobar seks, pa čak i onaj prosječan.

5. Seks s rock zvjezdom/glumcem/umjetnikom - tko ne mašta o tome da bude nečija muza? Kada ste nečija Penny Lane, osjećate se kao centar svijeta. A nakon toga jeftino. Ali, uvijek će biti zanimljivo iskustvo ili priča. Stoga, budite nečija muza...u krevetu.

6. Analni seks - treba li biste znati odgovara li vam to prije nego se skrasite. Isprobajte ga s nekim kome vjerujete, najbolje sa slatkim dečkom blage naravni, koji je super nježan te neće navaljivati ukoliko vam se ne svidi.

7. Seks s djevojkom - ne morate naravno otići do kraja, no nije na odmet barem probati poljubiti drugu djevojku. I ne računa se ako to radite da privučete mušku pažnju, svaku avanturu najbolje je konzumirati u privatnosti. Postoji određeni nivo razumjevanja vaše seksualnosti koji dolazi iz odnosa s drugom ženom, bez obzira koliko ste hetero.

8. Seks s mlađim/starijim - postoje stereotipi koji kažu da će vas stariji muškarac obasipati darovima i pažnjom, a s mlađim ćete se seksati danonoćno. No nije loše napraviti komparaciju, mogli bi ste se iznenaditi s onim što ćete otkriti o muškarcima generalno.

04.04.2014. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh