« Seks
objavljeno prije 11 mjeseci i 19 dana
EH, DA... :)

Kad je seks najbolji? Kasno... :)

Točno znaju što žele, nije ih sram zvukova ili pokreta koje prave za vrijeme seksa i ne brinu se o malo celulita ili nekoliko bora...

Za dobar seks trebate se strpiti
Za dobar seks trebate se strpiti (Arhiva)
Više o

seks

,

četrdesete

,

najbolji seks

Najbolji je seks u... kojim godinama? Tinejderi i oni malo stariji sigurno će navesti svoje godine uz obrazloženje da mogu "do sutra", no istraživanja su dokazala nešto sasvim drugačije - seks je bolji kod starijih.

Tako je u jednom istraživanju 37 posto ženskih i 34 posto muških ispitanika priznalo da su četrdesete najbolje godine za seks. U istraživanju je sudjelovalo 828 ispitanika. Znanstvenici koji su radili istraživanje su rekli: „20-godišnjaci imaju više seksa, ali 40-godišnjaci zaista uživaju u seksu."

Razlog tome je činjenica da 40-godišnjaci imaju manje kompleksa, a više iskustva. Oni točno znaju što žele, nije ih sram zvukova ili pokreta koje prave za vrijeme seksa i ne brinu se o malo celulita ili nekoliko bora. Također se manje plaše da će zakazati.

Dakle, seks u starijoj dobi je mnogo opušteniji, pa je ujedno i bolji.

S godinama sve više uživamo u seksu. A to je velika prednost kad se radi o željenom orgazmu - žene iznad 40 imaju manje problema da stignu do vrhunca.

Jedno istraživanje je pokazalo da 40 posto ispitanih 20-godišnjakinja ima problema s postizanjem orgazma, dok je isto to izjavilo 20 posto žena u četrdesetima.

Izgleda da ćete se za stvarno dobar seks ipak trebati malo strpiti...

30.10.2018. 21:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh