« Seks
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
MOGUĆE JE

Kad će muškarci požaliti zbog seksa

Ma koliko naslov zvučao nemoguće za većinu muškaraca, ako se malo prisjetite i pronađete jednu od ovih situacija u svojoj prošlosti, shvatit ćete o čemu pišemo

Nekad i muškarci žale zbog gluposti ... :)
Nekad i muškarci žale zbog gluposti ... :) (Arhiva)
Više o

seks

,

muškarci

,

usputni seks

,

žaljenje

,

seks s prijateljicom

,

seks s bivšom

Muškarci također mogu požaliti zbog seksa, ma koliko to zvučalo nevjerojatno. Da, i oni ponekad požele vratiti vrijeme i izbrisati neke događaje, a na prvom je mjestu seks s prijateljicom.

Iako većina ljudi tvrdi da ne postoji prijateljstvo između muškaraca i žena, zapravo postoji i upravo seks između frendova koji se znaju oduvijek je onaj nakon kojeg se ujutro osjećate kao da ste ubili nekog.

Gotovo ništa manje loše neće se osjećati muškarac koji se ujutro probudi kraj bivše cure svog dobrog prijatelja. Bez obzira na sva moguća odobrenja koje vam frend može dati, nakon takvog seksa budite se s gorkim okusom u ustima.

Seks s nadređenim požalit će oba spola, a muškarcima će to na početku izgledati jako fora (on na šefici), no kad se prvi put sretnu u firmi nakon seksa, poželjet će da mu to nije palo na pamet.

I da, usputni seks bi muškarcima trebao biti cool, no vrlo rijetko to ispadne baš seks bez obaveze, već počnu stizati poruke, pozivi ... a s njima i kajanje.

21.02.2015. 22:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh