« Žene
objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci
EHHH...

Kad će doći onaj pravi?

Svakako je puno bolje biti sam nego u nesretnoj vezi, a jedna od najvažnijih veza kroz cijeli život je veza sa samom sobom

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

pravi partner

Ostali ste sami, partner je otišao/nestao/nema ga... nije važno, ono što je bitno je činjenica da ga više nema... i što sada?

Za početak budite zahvalne na samačkom životu jer je ovo vaša jedinstvena prilika da učite o sebi, radite na sebi i sazrijete na neki način. Biti sam je razdoblje u životu koje je zapravo najvažnije jer radite na najvažnijoj vezi, a to ste vi sa samom sobom.

Svakako je puno bolje biti sam nego u nesretnoj vezi, a jedna od najvažnijih veza kroz cijeli život je veza sa samom sobom. Dok ste same možete se razmaziti u potpunosti jer možete raditi što želite, kad želite i s kim želite, bez objašnjenja, dogovora i kompromisa.

Nikako nemojte čekati onog pravog, nego živite život punim plućima jer će taj pravi upravo tada doći! Radite sve ono što volite i što vas usrećuje! Budite svoji i radite na sebi, što više uspijete napraviti na sebi dok ste sami, biti ćete kvalitetnija osoba i partnerica u vezi.

Isto tako nemojte s uma smetnuti ono što izgovarate i ono što mislite jer je to vrlo važno! Nikakva negativnost vam neće pomoći u ničemu!

Više savjeta pročitajte na blogu zenskisvijet.com

16.10.2021. 21:00:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    16.10.2021. 21:41
    doći će uvijek netko
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh