« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
TVORNICA KULTURE 23.10.

Jura Stublić & Film tradicionalno u Tvornici

Nakon odličnog prošlogodišnjeg koncerta, vrijeme je za ponovno oživljavanje novovalnog plesa, pjesme i druženja s legendom domaće rock scene - OSVOJITE ULAZNICE

Jura Stublić
Jura Stublić (Jura Stublić&Film)
Više o

film

,

tvornica

,

Jura Stublić

,

koncert

,

zagreb-info

,

nagradna igra

Na oduševljenje vjernih poklonika Novog vala i rock glazbe novovalni veteran Jura Stublić i Film ponovno će nastupiti 23. listopada u Tvornici kulture. U sklopu jesenskog programa Tvornice, koncert Jure Stublića i grupe Film već tradicionalno će zagrebačku publiku podsjetiti kako njihovi nastupi uspješno oživljavaju uspomenu na novovalne 80-te godine prošlog stoljeća. Koncertni energetski koktel od odlične rock glazbe Stublića i Filma još jednom će nas podsjetiti kako da se veselimo životu u 'ritmu muzike za ples'.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Nakon odličnog prošlogodišnjeg koncerta koji je Tvornicu ispunio vatrenom atmosferom, a posjetitelje ispunio pozitivnim emocijama, vrijeme je za ponovno oživljavanje novovalnog plesa, pjesme i druženja s legendom domaće rock scene.

jura-web.jpg
Jura Stublić & Film

Grupa Film i Jura Stublić tijekom osamdesetih godina 20. stoljeća oduševljavali su svojim nastupima prostor cijele bivše Jugoslavije, te su ostali zapamćeni kao jedan od najslušanijih glazbenih brendova tog vremena. Tako će u subotu, 23. listopada u Tvornici kulture, Jura Stublić s mlađom postavom grupe Film oživjeti nekada iznimno popularni kult Novog vala koji je žario i palio našim prostorima davnih 80-tih.

Premda je dobro poznato zašto su Jura Stublić i Film legende naše rock scene, oni taj status svakim svojim koncertom iznova potvrđuju, budući da se atmosfera na njihovim konceratima može opisati kao eksplozija rock hitova koja cijeli prostor Tvornice ispunjava mješavinom novovalne plesne i raspjevane ekstaze. Posjetitelje očekuje prije svega odlična rock zabava te energičan provod pod vodstvom Jurinog moćnog vokala i izbrušenih akorda pratećeg Filma.

Uporno potvrđivanje statusa glazbene rock legende, zadržavanje starih i stjecanje novih poklonika na koncertima za Juru i Film nije nimalo težak zadatak. Tajna uspjeha leži u neodoljivoj karizmi koju prati izvrstan vokal i talent Jure Stublića ali i uigranost benda Film koji vješto oživljava ritmove najpoznatijih hitova koji su uvijek rado slušane novovalne poslastice.

Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji po cijeni od 60 kuna u Tvornici kulture te na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosit će 80 kuna.

14.10.2010. 15:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh