« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
PREDSTAVLJAMO

Journal.hr - za one koji uživaju u lijepim stvarima i zdravom životu

Osim mode, Journal.hr donovi vijesti i komentare iz područja ljepote, putovanja, gastronomije, tehnologije i scene

Journal.hr je novi lifestyle portal
Journal.hr je novi lifestyle portal (Journal.hr)
Više o

Journal.hr

,

lifestyle portal

Journal.hr novi je lifestyle portal lansiran u veljači kao online platforma koja donosi inspirativne teme i najnovije trendove. Osim mode, Journal.hr donovi vijesti i komentare iz područja ljepote, putovanja, gastronomije, tehnologije i scene, a posebnu pažnju posvećuje rubrikama Journal Mama i Journal Green.

Portal je mjesto u koje se mogu pouzdati budući roditelji jer ih vodi kroz periode trudnoće i dolaska bebe. Temom roditeljstva kao važnom dijelu života svake žene i muškarca bavi se rubrika Journal Mama. Green rubrika koja se bavi zdravim odnosom prema svom tijelu, ali i duhu, čitatelje inspirira na zdrav i i harmoničan život.

Sastavni dio portala čini i Journal Magazine koji će se periodično objavljivati kao online časopis.

Želim približiti čitatelju ono što je novo, dobro i kvalitetno, ali ujedno i dostupno, prihvatljivo, relevantno - moderno i tradicionalno. Želja mi je da se svaki čitatelj može poistovjetiti s napisanom temom, da je može konzumirati, osjetiti i biti dio nje" - objašnjava idejna začetnica portala Iva Balaban svoju viziju Journala.

Tim Journala čini uigrana urednička ekipa i vanjski suradnici - kolumnisti iz područja mode, ljepote, dizajna, kulture, zdravlja i gastronomije, koji su zajedno postigli to da je Journal.hr već postao još jedna nezaobilazna online adresa za sve koji vole uživati u lijepim stvarima i zdravom životu, koji ostvaruju svoje potencijale i život žive punim plućima. Više čitajte na www.journal.hr

05.03.2015. 15:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh